Sony nastavlja raditi na svom “Sony Svemiru Marvel Likova” ponukan Venomovim uspjehom, a studio je sada otkrio datume za dva nova Marvel filma!

Datumi filmova su 10. srpanj i 02. listopad 2020. godine. Iako nazivi filmova nisu otkriveni, možemo jako dobro pretpostaviti koji bi oni mogli biti.

Film pod datumom u srpnju kažu da ‘nije nastavak’, dok ovaj u listopadu je; ne treba puno logike kako bi zaključili da Sony planira Jared Letov Morbius film 10. srpnja 2020. godine, dok će Venom 2 izaći u listopadu iste godine.

Teško je raspravljati se protiv te spekulacije: Morbius je tek započeo s produkcijom i počet će snimanje iduće godine, s dovoljno vremena za post produkciju i dodavanja raznih vizualnih efekata kako bi bio spreman za izlazak u srpnju 2020. godine. Venom 2 je već malo veće iznenađenje; prvi film je tek završio svoje prikazivanje u kinima, a listopad samo dvije godine nakon izlaska prvog filma se čini poprilično užurbano, pogotovo za film o kojem se prije samo osam tjedana nije znalo hoće li uspjeti na kino blagajnama ili ne. Međutim, sada već znamo da je pravljenje vizualnih efekata za film poput Venoma puno teže prvi puta. Jednom kada su predlošci gotovi, ponovno stvarajući one Venom vizuale u nastavku ili dodavanje dodatnih simbiota, bi trebao biti znatno manji proces – kao i smišljanje priče i snimanje, ako originalna kreativna ekipa bude ponovno zapsolena.

To je sve što imamo trenutno za reći, Venom 2 u 2020. godini ne bi trebao biti tako težak za napraviti.

Neki fanovi kažu da bi ovaj prvi film ipak mogao biti i Kraven The Hunter. Taj Spider-Man spin-off film se vrlo dobro i brzo razvija, sa skriptom od The Equalizer scenariste i redateljem tog istog filma, Antoine Fuqua, o kojem se razmišlja da vodi projekt. I dok je to vrlo moguće u budućnosti, vrlo je teško da bi Kraven mogao doći prije Morbiusa koji se trenutno snima.

Što mislite o Sonyjevim planovima za budućnost njihovog Marvel svemira i koji od ovih filmova bi voljeli prije vidjeti?