Sony odgodio MCU ‘Spider-Man 3’; Disney opet odgodio ‘Doctor Strange 2’

Sony odgodio MCU ‘Spider-Man 3’; Disney zbog toga opet odgodio ‘Doctor Strange 2’

Izgleda da se trenutna situacija u svijetu još jednom pokazala pogubnom za detaljno isplaniranu Fazu 4 Marvel Filmskog Svemira.

Iako je Sony odolijevao ovom domino efektu odgađanja filmova sa svojim trećim Spider-Man MCU filmom, ipak na kraju nisu uspjeli izdržati, a to je utjecaj imalo i nove promjene u rasporedu Disneyevog MCU-a. Nastavak filma Spider-Man: Into the Spider-Verse i treća dionica u trilogiji Spider-Man: Homecoming (stvorena u partnerstvu s Marvel Studios) dobit će višemjesečne odgode. Spider-Man: Into the Spider-Verse nastavak bit će objavljen 7. listopada 2022., umjesto 8. travnja 2022. A Spider-Man 3 otvorit će se 5. studenog 2021., umjesto 16. srpnja 2021. Sony je drugi film Sony Marvel Svemira, Venom: Let There Be Carnage, već je ranije odgođen za 25. lipnja 2021. umjesto listopada ove godine.

Kako bi se prilagodio tom potezu, Disneyjevi studiji Marvel odgađaju dva svoja MCU filma – Doctor Strange in the Multiverse of Madness Thor: Love and Thunder. Nastavak Doctor Strangea, koji je premješten u 5. studenog 2021. prije samo nekoliko tjedana, sada će se otvoriti 25. ožujka 2022. Thor: Love and Thunder pomiče se s nedavno premještenog 18. veljače 2022. na 11. veljače 2022. što je najmanji pomak od samo tjedan dana.

Ova marka prva je velika promjena u Marvel Cinematic Universeu kada su u pitanju datumi izlaska filma, jer je Doctor Strange u Multiverse of Madness trebao izaći prije trećeg filma o Spider-Manu. nije poznato kako će to utjecati na isplanirani Marvelov timeline.

Evo kako sada izgleda novi MCU kalendar:

Similar Posts