Kako sada znamo, dogovor između Sonyja i Disneyja je gotovo i fanovi se ne trebaju više nadati vidjeti Tom Hollandovog Spider-Mana u Marvelovom Filmskom Svemiru. Ali to ne znači da će Spider-Man imati manji utjecaj u budućnosti, jer Spidey franšiza se nastavlja nakon dva vrlo uspješna solo filma, među kojima je i prvi koji je prešao milijardu u toj franšizi, a to je Spider-Man: Far From Home. A sada ova produkcijska kuća radi na proširivanju franšize na male ekrane.

Prema Sony Pictures predsjedniku i direktoru Tonyju Vinciquerri, oni trenutno rade na nekoliko Spider-Man serija za televizijske i streaming mreže. Dok je priča o Spider-Manovom izlasku iz MCUa, Vinciquerra je pojasnio da oni trenutno rade na “5 ili 6” serija u franšizi.

Silver & Black (2019)

Postojale su glasine o Spider-Man: Into The Spider-Verse animiranim spin-off serijama, iako nije jasno hoće li do toga i doći. Što se tiče ostalih Spider-Man fokusiranih spin-off serija, postoji jako puno likova koji bi mogli biti prikazani na malim ekranima. Sony je već otkazao film naziva Silver Sable and Black Cat, tako da bi malo ekrani bili idealno mjesto za avanture ovih likova.

Sony Pictures trenutno radi spin-off filmove Morbius The Living Vampire i Venom 2. Trenutno nije poznato kada će Tom Holland reprizirati svoju ulogu kao Peter Parker/Spider-Man.