Glasine oko glumaca Spider-Mana Tobeya Maguirea i Andrewa Garfielda bile su na vrhuncu, posebno u vezi s njihovim nastupima u Spider-Manu 3. Postoje oprečna izvješća o tome jesu li dvojica glumaca uopće potpisala za taj film ili ne i da li Sony i Marvel Studios još uvijek jednostavno raspravljaju o toj ideji. Izuzimajući dvojicu prethodnih glumaca Spider-Mana, film već nudi svoju glumačku postavu članovima koji se vraćaju i ostalim Marvelovim stipsima.

Glasine i nagađanja vrte se oko Milesa Moralesa koji se potencijalno može pojaviti u maloj ulozi, možda Kraven the Hunter kao još jedan zlikovac u glumačkoj postavi, pa čak i Sony zainteresiran za pojavljivanje Venoma Toma Hardyja, Spider-Slayers i možda Spencer Smythe koji pokušavaju ubiti i Petera Parkera. I to se ne računa na kasting koji su izvijestili pouzdani izvori, poput Doctora Strangea koji je naletio da pruži Peteru ruku protiv Jamesa Foxxa kao Electra.

Izvori su odlučili napokon pitati Sony Pictures ima li ikakvih glasina o Tobeyu Maguireu i Andrewu Garfieldu. ET Canada je kontaktirao Sony Pictures kako bi pitao o glasinama o Maguireu i Garfieldu u Spider-Manu 3. Kao odgovor, jedan predstavnik tvrtke Sony Pictures dao je kratak i jednostavan odgovor: “Te glasine za koje se govori da nisu potvrđene.”

Sony Pictures sigurno nije demantirao glasinu o Tobeyu Maguireu i Andrewu Garfieldu koji su se pridružili Spider-Manu 3. Umjesto toga, Sony je glasinu označio kao “nepotvrđenu”, umjesto da je konstatirao da je lažna, što su lako mogli učiniti.

Da su glasine da su se Maguire i Garfield pridružili glumačkoj postavi bile lažne, vjerojatno bi to studio i rekao, umjesto da je mamio prodajna mjesta ili obožavatelje i dalje omogućujući njihovo uključivanje. To znači da ili Sony još uvijek razmatra ove kastinge ili da su razgovori s dvojicom glumaca u tijeku, što bi glasine zapravo učinilo “nepotvrđenim”. To barem podrazumijeva da dvojica glumaca zasigurno još nisu potpisana za projekt.

Uzimajući u obzir sve ostalo što bi moglo biti u ovom filmu, malo je teško povjerovati da bi dvojica bivših glumaca superheroja imala puno vremena na filmu ako se uopće pojave. Zato bolje don’t get your hopes up, yet!