Solo Joker film bi mogao početi snimanje u 2018! - Svijet filma

Solo Joker film bi mogao početi snimanje u 2018!

Todd Phillips (The Hangover) i Scott Silver (8 Mile) završavaju scenarije za novi, solo, Joker origin film, trenutno u izradi od Warner Bros. i DC Entertainment.

Prema reporteru Variety, Justin Kroll, Phillips i Silver bi trebali dostaviti gotov scenarij studiju idući tjedan. Iako nema vremenskog ograničenja na projektu Phillips i Silver su bili potvrđeni da pišu scenarij i prije nego je film bio najavljen, otvarajući mogućnost početka snimanja iduće godine.

Solo Joker film bi mogao početi snimanje u 2018!

Osim što je scenarist, Phillips će biti i redatelj filma, zajedno s legendarnim redateljem Martin Scorsese. Studio se nada da će Scorsese uspjeti, ono što je uspio filmovima Taxi Driver i Raging Bull, a to je stvoriti odličnu atmosferu 80′ jer će se radnja filma odvijati u Gotham City u 1980tima.

Jared Leto navodno neće imati nikakve veze s ovim filmom, niti će njegova verzija Jokera biti ikako povezana. On bi se i dalje trebao pojaviti u filmovima DC svemira, poput Suicide Squad 2, ali ne i u ovoj verziji. Ovaj film The Joker je zamišljen kao samostalan film, koji neće biti povezan s ostatkom DC svemira.

Studio se nada pridobiti Leonardo DiCaprija za ulogu Jokera, princa zločina. Film bi navodno treba pratiti vrlo mladog Jokera, kojeg su zlostavljali i stavili mu vječni osmijeh na lice. DC samostalni Joker film će biti prvi film odvojen od ostatka DC Extended Universa, pod novim dijelom studija, koji će se truditi napraviti novu i unikatnu priču kako bi proširio DC svijet.

S obzirom na to da Scorsese i DiCaprio imaju odlične odnose i do sada su radili zajedno na filmovima poput Gangs of New York, The Aviator, The Departed, Shutter Island, The Wolf of Wall Street i kratkom filmu The Audition, iz Warnera se nadaju da bi Scorsese mogao nagovoriti DiCaprija na još jednu suradnju.

Warner Bros., tako ima odlične planove za svoj novi, samostalni Joker film i ako to sve uspiju izvesti, film bi zaista mogao biti odličan, čak možda visine Nolanovih Batman filmova, a to je i ono na što ciljaju.

Bit će vrlo interesantno za vidjeti kako će se taj film pokazati naspram filmova ostatka DC proširenog svemira filmova. Malo će biti čudno ako budu postojala dva Jokera, ali ne sumnjam ako ovaj film uspije, da će se pokušati nekako ga spojiti s ostatkom DC svemira filmova.

Similar Posts