Snowpiercer TV serija službeno u izradi! - Svijet filma

Snowpiercer TV serija službeno u izradi!

TNT je naručio prvu sezonu nadolazeće SF serije, u kojoj će glumiti Jennifer Connelly, Snowpiercer.Serije će biti pravljena prema Francuskom stripu Le Transperceneige od Jacques Lob, Benjamin Legrand i Jean-Marc Rochette. Redatelj Bong Joon-ho ju je već prije adaptirao u film iz 2013 godine, u kojem je glumio Chris Evans, a koji je dosta dobro bio prihvaćen od kritike, kao i publike.

Osim odlične priče, u ovoj seriji ćemo imati priliku i vidjeti odličnu Jennifer Connelly. Ona je glumila u dosta filmova, između kojih su The Rocketeer, House of Sand and Fog, Requiem for a Dream i A Beautiful Mind, za koji je osvojila Oscara za najbolju sporednu glumicu u filmu. Ona će glumiti lik imena Melanie Cavill, “putnik prve klase, koja radi kao Glas Vlaka – odgovorna za dnevne najave preko PA sistema. Iako su mnogi u njezinoj VIP poziciji nezainteresirani za one putnike u nižim klasama, Melanie je neobično fascinirana njima.”

Priče je smještena sedam godina nakon što apokaliptično ledeno doba zaledi Zemlju, a priča će se fokusirati na preživjele koji “nastanjuju ogromni, neprestano krećući vlak koji kruži globusom.”

Pilot epizodu će praviti redatelja Doctor Strangea, Scott Derrickson. U seriji također glume Daveed Diggs (Hamilton), koji glumi Layton Well, “zatvorenika koji jedva preživljava teške uvijete u zadnjem dijelu vlaka. Tihi mislioc koji provodi svoje dane snifajući industrijski otpad pretvoren u drogu Chronole i brine se o svojem zatvoru punom štakora, Layton nevoljko postaje sudionik borbe koja bi mogla promijeniti život na vlaku.”

Sarah Aubrey, izvršna dopredsjednica originalnog programa za TNT je imala ovo za izjaviti:

“Ja sam osobni ljubitelj Bong Joon Ho epskog filma i skočila sam na priliku da ispoštujem njegovu originalnu viziju, a opet proširiti svijet i likove s različitim, nagrađivanim glumcima. Znanstvena-fantastika je savršen žanr za istražiti pitanja rase, klase, spola i prirodnih resursa s provokativnim i uzbudljivim pripovijedanjem. Snowpiercer će istražiti ta relevantna pitanja dok u isto vrijeme kreće na divlju i punu akcije vožnju.”

Radujete li se vi ovoj seriji?

Similar Posts