Snimaju se dva nova Halloween filma u isto vrijeme [glasine]

Prema novoj glasini, Halloween redatelj David Gordon Green se vrača režirati dva nastavka koja će se snimati u isto vrijeme i to nije najluđa stvar kod ove nove glasine!

Bloody Disgusting donosi da se David Gordon Green vraća režirati dva Halloween filma koji će se snimati u isto vrijeme. Oni kažu da je to glasine i trebaju se uzeti sa zadrškom i da ju za sada još nisu uspjeli potvrditi. Ali s obzirom na uspjeh David Gordon Greenovog Halloween filma i trenutni svijet filmskog svemira, ova ideja bi se mogla pokazati istinitom. Ali ovo, kako se čini, nije najčudnija stvar.

Glasina kaže da će ta dva nove David Gordon Greenova Halloween filma izaći u istom mjesecu! I dok ovaj dio ne može biti potvrđen, informacije dolaze od pouzdanog izvora povezanog sa scenaristom filma. To bi mogla samo biti i ideja koju filmaši trenutno razvijaju, ali ako je istina, možda nas čekaju dva nova David Gordon Green Halloween filma u jesen 2020. godine!

Što mislite o Halloween filmu iz 2018. godine i radujete li se povratku redatelja David Gordon Greena s dva nova Halloween filma?

Similar Posts