Snima se nova sezona 'Sex and the City'

Snima se nova sezona ‘Sex and the City’

Polusatna serija od 10 epizoda pod nazivom And Just Like That, koja je zapravo ponovno oživljavanje poznate serije Sex and the City trebala bi započeti proizvodnju u New Yorku ovog proljeća.

Banda se vratila! Pa, barem tri četvrtine.

HBO Max upravo je objavio da je dobio narudžbu za seriju, “novo poglavlje” HBOovog Seksa i grada. Izvorne zvijezde Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon i Kristin Davis vratit će se i na ekranu i kao izvršne producentice. Michael Patrick King, koji je bio scenarist, redatelj i izvršni producent na SATC-u, također će služiti kao izvršni producent.

Parker, Nixon i Davis podijelili su kratku najavu za nadolazeću seriju u nedjelju. Video, koji sadrži snimke New Yorka, čini se poznatim dok Parkerina Carrie još jednom pripovijeda dok govori: “And Just Like That”

“Nisam se mogla načuditi … gdje su sada? X, SJ” Parker je napisala naslov.

“Nova serija HBO Maxa temelji se na knjizi Seks i grad Candice Bushnell i originalnoj TV seriji koju je stvorio Darren Star. Serija će pratiti Carrie, Mirandu i Charlotte dok se kreću putovanjem iz složene stvarnosti život i prijateljstvo u 30-ima do još kompliciranije stvarnosti života i prijateljstva u 50-im “, navodi se u službenom priopćenju. Polusatna serija od 10 epizoda trebala bi započeti proizvodnju u New Yorku krajem proljeća.

“Odrasla sam s tim likovima i jedva čekam vidjeti kako je njihova priča evoluirala u ovom novom poglavlju, s iskrenošću, potresnošću, humorom i voljenim gradom koji ih je uvijek definirao”, Sarah Aubrey, voditeljica originalne sadržaj za HBO Max, navodi u priopćenju.

Ikonska HBO serija, koja je trajala od 1998. do 2004., iznjedrila je dva filma i seriju prequela. Treći film je bio u izradi, ali je kasnije ukinut. Parker je tada izrazila svoje razočaranje, rekavši da je već postojala “lijepa, smiješna, srceparajuća, radosna, vrlo relativna priča”.

Možda nije iznenađenje da Cattrall neće glumiti u novoj seriji, jer je glumica bila glasna oko toga da ne želi reprizirati svoju ulogu Samanthe. Govorila je i o “otrovnoj vezi” između nje i njezinih bivših kolega, iako je Parker negirala bilo kakvu svađu s njezine strane.

Similar Posts