Smart Hulk se pojavio u izbrisanoj sceni 'Avengers: Infinity War'

Smart Hulk se pojavio u izbrisanoj sceni ‘Avengers: Infinity War’

Avengers Endgame je sada najbogatiji film svih vremena, a mogli biste pomisliti da su obožavatelji do sad prošli svaki njegov kadar u potrazi za easter eggovovima, referencama i druge takve uvide. No, izdanje Marvelovog Infinity Saga Box Seta otkrilo je neke jedinstvene dodatke i posebne značajke koje još uvijek izlaze na vidjelo. Danas je jedan Marvelov obožavatelj objavio novu izbrisanu scenu Avengers: Infinity War, koja otkriva prvotno planirani trenutak kada bi se Bruce Banner i Hulk tijekom tog filma spojili u Smart Hulka, kojega u filmu nismo upoznali prije Avengers Endgame.

Evo kako bi Avengers: Infinity War uveo Smart Hulka preko duela Corvus Glaivea s Bannerom u oklopu Hulkbustera, za vrijeme bitke za Wakandu:

Ovo bi bio glavni trenutak u Avengers: Infinity War, ali i razumljivo je zašto je promijenjen. Prije svega, otkrivanje Smart Hulka bilo bi veliko događanje koje nije imalo puno pažnje, jer odmah nakon što bi se to dogodilo, Thanos bi obrisati pola Marvel Cinematic Universea i pobio gomilu voljenih junaka, što bi definitivno palo u glavni fokus gledatelja. Avengers Endgame je stoga poslužio kao pravi uvod za Smart Hulka – tako da je sve to na taj način egzekuirano u filmu.

Similar Posts