Smallville fanovi su se nadali da će Tom Welling reprizirati svoju ulogu Clark Kenta/Supermana za CW Crisis on Infinite Earths crossover događaju nakon što je objavljeno da će se Tyler Hoechlinova i Brandon Routhova inkarnacija Čovjeka od Čelika vratiti, a sada je TV Line to i službeno potvrdio.

Ne samo da će Wellingova verzija Supermana imati ulogu u ovom petodijelnom događaju, nego je CW također otkrio da ćemo mi također saznati što se dogodilo Clarku gotovo deset godina nakon završetka Smallville serije.

“Osam godina je Arrow stajao na ramenima Smallvillea,” izvršni producent Marc Guggenheim rekao je u izjavi za Entertainment Weekly. “Jednostavno rečeno, ne bi bilo Arrowa i Arrowversea, bez toga. Tako da kada smo prvi puta počeli pričati o ‘Crisis on Infinite Earths,’ naš prvi, drugi i treći prioritet je bio vratiti Toma da reprizira svoju kultnu ulogu kao Clark Kent. Reći da smo oduševljeni bilo bi Supermanski premalo.”

Tom Welling je najpoznatiji po ulozi mladog Clark Kenta u seriji Smallville, koja je išla na The CW između 2001. i 2011. godine. Glumac je glumio mladog Kal-Ela prije njegovog vremena kao Superman.

Crisis on Infinite Earths treba započeti u nedjelju 08. prosinca sa Supergirl, prije nego u ponedjeljak nastavi epizodom Batwoman i u utorak epizodom The Flasha. Onda, nakon mjesec dana pauze zbog praznika, događaj se završava 14. siječnja epizodom Arrowa, koju će pratiti specijalna epizoda serije Legends of Tomorrow.