Službeno najavljene Marvel serije 'WandaVision' i 'Loki'!

Službeno najavljene Marvel serije ‘WandaVision’ i ‘Loki’!

Nakon Falcon & Winter Soldier, na Comic Con panelu u San Diegu su službeno najavljene još dvije Disney+ Marvel serije za koje smo već znali – WandaVision i Loki!

Kao glavni glumci serije WandaVision su najavljeni Elizabeth Olsen, Paul Bettany and Teyonah Parris, dok je za Lokija siguran zasad samo svima nam znani Tom Hiddleston!

Obje serije će biti dostupne na Disney+ platformi u proljeće 2021.!

Službeno najavljene Marvel serije 'WandaVision' i 'Loki'!

O samim serijama se još ne zna puno, ali sada kada su najavljene, novosti će sigurno početi stizati. Vjerojatno je da će na obje serije utjecati završetak filma Avengers Endgame, osim ako serije ne budu prequeli, što je zapravo vrlo izgledno za Lokija!

Za WandaVision seriju je potvrđeno da se dvoje glavnih glumaca vraćaju Elizabeth Olsen i Paul Bettany vraćaju u naslovnim ulogama, a također je dodano da će im se pridružiti Teyonah Parris u ulozi odrasle Monice Rambeau, koju smo upoznali u filmu Captain Marvel. Najavljeno je da će se ta serija direktno vezati na film Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Potvrđeno je da je Loki kojeg mi znamo i dalje mrtav, a onaj kojeg ćemo pratiti u seriji je alternativna verzija našeg. Stiže nam potvrda da su događaji u filmu Avengers: Endgame doveli do stvaranja alternativnih stvarnosti, što znači da negdje postoji svemir u kojem je Loki zao i posjeduje Tesseract!

Obje serije će se sastojati od po šest epizoda, otprilike sat vremena svaka.

Ponavljamo!

Serije WandaVision i Loki izlaze u proljeće 2021.

 

Similar Posts