Službeno najavljena nova Arrowverse serija, a i novi crossover!

Službeno najavljena nova Arrowverse serija, a i novi crossover!

Iako je ova, već milijun puta spomenuta pandemija znate-već-kojeg virusa uspjela zaustaviti gotovo cijelu industriju zabave kao što Superman zaustavi jureći auto golim rukama, to nikako nije spriječilo čelnike The CW-a da razmišljaju unaprijed i najave što nam sve spremaju za sljedeću sezonu, koja će ujedno biti i prva Arrowverse sezona bez naslovne serije Arrow.

Da nije bilo pandemije, jučer bi bio održan CW Upfronts, no on je naravno otkazan, CW je rekao da će sve službene najave koje je spremao za Upfronts objaviti online. Jedna od njih je i prvi poster i okvirni datum izlaska za novu seriju Superman & Lois, čija se premijera očekuje u siječnju 2021. Uz to, iz CWa su potvrdili da sljedeća sezona neće početi u listopadu, kako obično počinje, nego u siječnju, pretpostavljamo da znate iz kojeg razloga. Predsjednik CW Mark Pedowitz objavio je da iako sezona počinje “upol sezone”, da će sve serije za koje je najavljena puna sezona ispoštovati svoj format od 22 epizode po sezoni. Superman & Lois zasad nije jedna od njih jer je najavljeno samo 13 početnih epizoda.

Uz to, službeno je najavljeno da će novi crossover, koji je zasad još uvijek bez imena, biti znatno manji od trenutno posljednjeg Crisis on Infinite Earths. Najavljeno je da će se sastojati od samo dvije epizode, i to iz serija Batwoman Superman & Lois. Iako je to pomalo neobična kombinacija, najavljeno je da će crossover, iako znatno kraći, sadržavati i likove iz ostalih Arrowverse serija koje će se pojaviti u gostujućim ulogama.

Također, objavljen je i raspored za sljedeću sezonu gdje se vidi da će CW tijekom jeseni uglavnom reprizirati serije (Swamp Thing koju je otkupio od DC Universe je jedna od njih), dok nakon Nove godine kreće nova sezona na čijem rasporedu se vidi povratak svih Arrowverse serija osim Supergirl Legends of Tomorrow. Te dvije serije su naručene za sljedeću sezonu, ali su trenutno na čekanju, Legends of Tomorrow zbog toga što je riječ i seriji koja ima kraće sezone pa će se za nju morati duže čekati jer će vjerojatno stići tek u drugom dijelu sezone (potvrđeno je da će u ovom slučaju drugi dio sezone početi u svibnju, a sezona će potrajati sve do srpnja), dok Supergirl je trenutno neizvjesna kada bi sezona mogla početi snimanje jer je glavna glumica Melissa Benoist trenutno trudna.


Dodatno, uz Superman & Lois, CW je službeno najavio još tri nove serije: Kung Fu, Walker i The Republic of Sarah. Dvije serije za koje se zna da su u razvoju, ali nisu službeno naručene; Arrow spin-off Green Arrow and the Canaries The 100 prequel serija nisu se spominjale, ali predsjednik CW-a je rekao da one nisu otkazane i da još uvijek ima šanse za njih.

Similar Posts