Gemma Chan je glumila Minn-Ervu u Captain Marvel, ali sada se vraća Marvelovom Filmskom Svemiru u totalno drugoj ulozi u filmu The Eternals. U tom filmu, ona će preuzeti ulogu Sersi, koja je jednom bila Avenger i koja je imala romantičnu vezu s Black Knight (lik kojeg će ovdje glumiti Kit Harington).

Sada su otkrivene neke slike sa seta snimanja filma The Eternals iz Londona i daju nam prvi pogled na Chan kao Sersi. Ono što je na njima interesantno, je da se odvijaju u sadašnjosti.

Slike Angelina Jolie kao Thene ukazivale su na drevno okruženje. Potvrđeno je da će film prikazivati povijest Marvelovog Filmskog Svemira – odlazeći tisućama godinama u prošlost u procesu – ali mi ćemo očigledno pratiti ta besmrtna bića i u sadašnjost.

Slobodno možemo reći da prvi trailer za Marvelov The Eternals film ne može doći dovoljno brzo, ali s datumom izlaska u studenom 2020. godine, šanse su da teaser neće doći do malo prije izlaska Black Widow filma.

 

Ovime je definitivno potvrđeno da će se Marvelov The Eternals, osim u prošlosti, odvijati i u sadašnjosti i vezati direktno na tekući MCU.