Otkriven glavni negativac Black Widow filma

Slike sa seta Black Widow filma najvjerojatnije otkrivaju Taskmastera [6 slika]

Procurile su nove slike sa seta Scarlett Johansson Black Widow filma, koje otkrivaju tajanstvenu figuru s kapuljačom i maskom nalik lubanji. I dok identitet lika tek treba biti potvrđen, dizajn je naveo mnoge da vjeruju da bi negativac Taskmaster mogao imati svoje prvo pojavljivanje u Marvelovom Filmskom Svemiru upravo u ovom Black Widow filmu.

Stvoren od strane Davida Michelinieja i Georgea Péreza, Taskmaster je klasični Marvel Comics negativac s mogućnošću repliciranja borbenih vještina svakoga koga promatra. Taskmaster je debitirao u The Avengers # 195, koji je objavljen u svibnju 1980. godine.

U nastavku pogledajte nekoliko slika sa seta snimanja Scarlett Johansson filma Black Widow i sami donesite zaključak jeli to Taskmaster na njima.

Film “Black Widow” vidjet će Johansson kako ponovno glumi svoju ulogu, u avanturi koja će poslužiti kao neka vrsta prethodnice. U filmu će se pojaviti i Rachel Weisz, O-T Fagbenle i David Harbor, od kojih su svi trenutno u nepoznatim ulogama.

Produkcija filma je službeno započela u Norveškoj, a postoje neke prijašnje najave da bi se dio filma mogao snimiti i u Hrvatskoj. Radni naslov filma je “Blue Bayou.” Datum izlaska još nije službeno najavljen budući da Marvel ne želi ništa službeno otkriti prije nego službeno zatvori treću Marvel fazu s filmom Spider-Man: Far From Home kojeg ćemo u kinima gledati početkom srpnja. Ipak, najvjerojatnije pretpostavke govore da bi film trebao izaći u svibnju iduće godine. Iako se godinu dana čini malo za jedan produkcijski proces, Marvel ima samo dva datuma za iduću godinu (početak svibnja i početak studenog), tako da smo gotovo sigurno da ćemo Widow gledati tijekom jednog od ta dva mjeseca.

Mnogo se polemike diglo oko vremena i mjesta radnje ovog filma. Mnogi fanovi su imali želju saznati što se dogodilo s njom i Hawkeyem u Budimpešti što se spomenulo još u prvom Avengers filmu, ali kako nove informacije vezane za film stižu, za to su šanse sve manje i manje. Ipak ako i ne vidimo što se točno dogodilo, možda ćemo barem napokon čuti iz priče jer nas je Marvel i u Endgameu dobro trznuo tim tajnovitim događajem. Dosta pretpostavki je govorilo da će film biti prequel o počecima Black Widow, ali nedavno su se pojavile i glasine da je radnja filma smještena između Civil Wara i Infinity Wara, točnije rečeno, dok je Black Widow bila u bijegu od vlasti zbog Sokovijskog Sporazuma. Također, s obzirom na ono što joj se dogodilo u Endgame, pojavile su se nedavno i teorije da bi ovaj film mogao biti i nastavak, ali u nekoj alternativnoj realnosti, no to je već neka sasvim druga razina.

Napišite nam u komentarima mislite što mislite tko je taj misteriozni negativac na slikama.

Druge je zanimalo i ovo...