Slender Man film u problemima!

Iako ova godina, baš poput prošle, obiluje horor filmova, ovo je jedan od onih kojima se nadam i puno očekujem. Nažalost, kako sada stvari stoje, pitanje je hoće li do njega doći i ako i dođe, kada. 
Ova godina je ponudila neke vrlo dobre horor filmove, poput  A Quiet Place, Insidious: The Last Key i Hereditary (kod nas još nije izašao), s kojima je publika uglavnom bila vrlo zadovoljna. Jedan od horor filmova koji je trebao doći kasnije ove godine je Sonyjev Slender Man, a iako je film već snimljen, te je trailer za njega već izašao (možete ga pogledati ovdje), čini se kako film doživljava neke velike probleme u pozadini. Zapravo, s obzirom na spor između producenta i Sony, Slender Man je sada ponuđen nekim novim studijima u Hollywoodu.

Trailer: Slender Man (2018) - Svijet filma

Čini se kako je spor između producenta i Sony u različitim mišljenjima, pa tako Sony misli da film treba prezentirati kao nisko budžetni horor film, nešto u stilu Blumhouse modela (Split ili Happy Death Day), dok producenti misle da film može puno više i zahtijevaju da Sony uloži više novaca u njegovu promociju kako bi doveli što više ljudi u kino dvorane. Prema Variety, producenti sada traže druge studije u Hollywoodu koji bi uložili više novaca u promociju filma, nažalost, za sada još nema zainteresiranih.

Ovako nešto nije potpuno novo za Hollywood, ali nakon što je ostalo ovako malo vremena do izlaska je. Ako producenti nađu drugi studio, može se očekivati da će se Sony namiriti za dosadašnje uložene novce, s druge strane, s obzirom na to da oni još nisu našli studio, postoji mogućnost da će ipak ostati zajedno sa Sony, vrijeme će pokazati.

Također kako će ovo utjecati na datum izlaska, još nije poznato.

Similar Posts