Debi Dwayne “The Rock” Johnson kao Black Adama u DC proširenom svemiru filmova se već dugo vremena očekuje, a sada imamo i prve potencijalne informacije o skripti filma. On se neće pojaviti u nadolazećem Shazam! filmu, niti u drugom Suicide Squad filmu, kako su prijašnje glasine dale naslutiti. Međutim, The Rockova uloga zločinca koji se pretvorio u anti-heroja još uvijek dobiva svoj film negdje u budućnosti, a zvuči kao da će njegov film imati nekoliko drugih prepoznatljivih imena DC Comicsa koji se pojavljuju uz njega.

U petak ujutro That Hashtag Show izvijestio je da je pisac Adam Szytkiel potkraj veljače DC i Warner Brosu predao najnoviji nacrt svog scenarija filma Black Adam, a na njemu su bila i neka druga velika imena. Poput Hawkmana, Stargirl, i Atom Smashera svi dolaze licem u lice s Black Adamom u nekom trenutku tijekom filma.

Dwayne Johnsonov ‘Black Adam’ treba započeti produkciju 2020.

Warner Bros i New Line navodno žele glumca u dobi od 30-39 godina koji bi glumio Carter Halla, zvanog Hawkman, u filmu. Nadamo se da će ovaj glumac biti dovoljno velik da će publika vjerovati da može pobijediti The Rocka u borbi, što znači da će vjerojatno biti glavni antagonist filma.

I Stargirl i Atom Smasher bili su članovi Justice Society of America zajedno s Hawkmanom, što je dovelo do njihovog sudjelovanja u filmu. Ova dva lika su često bili povezani u stripu, a studio za njih želi pronaći dvoje glumaca u rasponu od 20 do 29 godina.

Očito, stvari se mogu promijeniti ako se od Szytkiela zatraži da prepravi skriptu, ili ako su potrebne određene promjene na temelju drugih filmova u izradi. Primjerice, Stargirl će se pojaviti u vlastitoj solo TV seriji na DC Universe. Može postojati situacija u kojoj DC ne želi vidjeti da se isti lik pojavljuje u filmovima i na TV-u u isto vrijeme.

Od sada film Black Adama nastoji započeti produkciju u ožujku 2020. godine. Već je vrijeme da vidimo The Rocka u ulozi superheroja ili bolje reći anti-heroja.