Silver Surfer se neće pojaviti u Thor 4, ali Beta Ray Bill i Loki bi mogli!

Silver Surfer se neće pojaviti u Thor 4, ali Beta Ray Bill i Loki bi mogli!

Taika Waititi je održavao komentiranje uživo za Thor: Ragnarok s gostima iznenađenja Tessom Thompson i Mark Ruffalom, a dok su pričali o tom trećem dijelu, redatelj je zapravo proveo više vremena odgovarajući na pitanja o Thor: Love and Thunder filmu.

Waititi nije ulazio u previše detalja, ali je otkrio da je on sada na “petom ili šestom nacrtu” scenarija i da još uvijek glača neke detalje. On je također potvrdio da se Silver Surfer sigurno neće pojaviti, ali je odbio komentirati hoće li se Tom Hiddlestonov Loki pojaviti, što smo odmah naravno zaključili da je pozitivan odgovor.

Je li Beta Ray Bill mogućnost? Waititi priznaje da je veliki fan, ali je rekao da nije siguran hoće li se ovaj snažni izvanzemaljac pojaviti jer su stvari “još u zraku.” Filmaš je još pričao o veličini filma, te je rekao da će Love and Thunder biti deset puta veći od Ragnaroka.

O da, također zvuči kao da ćemo vidjeti neke Svemirske Morske Pse, aka Starsharks! Fanovi se ne bi trebali nadati da će se Debeli (Bro) Thor vratiti, jer Waititi misli da je s time završeno.

Thor: Love and Thunder dolazi u kina 2022. godine.

Similar Posts