Silver Surfer - FILM u izradi! - Svijet filma

Silver Surfer – FILM u izradi!

Izvještaj iz The Hollywood Reporter donosi da 20th Century Fox radi na novoj, filmskoj, verziji Silver Surfer filma!

Film razvija Brian K. Vaughan, kreator Marvel Runaways i scenarist stripova poput Saga, Paper Girls i Y: The Last Man.

Silver Surfer film je navodno samo jedna od nekoliko ‘tajnih’ projekata na kojima 20th Century Fox radi, bez obzira na potencijalnu kupovinu Walt Disney.

“Radimo 100 milja na sat,” izjavio je jedan od izvršnih ljudi za THR.

20th Century Fox već ima nekoliko Marvel filmova u produkciji. Deadpool 2 dolazi u svibnju i X-Men: Dark Phoenix dolazi u studenom. The New Mutants su trebali izaći u travnju, ali su odgođeni za 2019 godinu. Channing Tatumov Gambit film je još uvijek u produkciji, ali opet traži redatelja, sada kada je Gore Verbinski dao otkaz.

Deadpool spinoff X-Force bi navodno trebao započeti snimanje u listopadu. Također postoje i glasine da X-Men pisac stripova Brian Michael Bendis radi s Tim Miller, redatelja Deadpool filma, na razvijanju Kitty Pryde solo filma. James Franco i X-Men: Dark Phoenix scenarist/redatelj/producent Simon Kinberg navodno zajedno rade na Multiple Man filmu. Legion kreator Noah Hawley razvija Doctor Doom spinoff film. Druge glasine su da Fox želi ponovno razviti Fantastic Four filmsku seriju, ovog puta se bazirajući na Richardsovu djecu.

Silver Surfer je imao svoj debi u filmu Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer iz 2000 godine, gdje ga je glumio Doug Jones, a glas mu je dao Laurence Fishburne. Fox je zaposlio J. Michael Straczynski da radi na skripti za Silver Surfer spinoff film, ali nakon razočaravajućeg rezultata Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer, na kino blagajnama, ništa nije bilo od te ideje.

Trenutno nije poznato kako će Disney kupovina 20th Century Fox utjecati na te ‘tajne’ planove Silver Surfer filma.

Similar Posts