Silver & Black (2019)

Silver and Black: Spider-Man spinoff procurili detalji filma

Dok Marvel Studios kreira avanture Petera Parkera na velikom ekranu kroz svoj Marvelov Filmski Svemir, Sony Pictures nastavlja graditi svoj Spider-Man spin-off svemir filmovima poput Venom i Morbius, ali postojali su nekoć planovi za Black Cat i Silver Sable film koji nisu uspjeli.

Filmski projekt naziva Silver & Black prošao je kroz nekoliko verzija dok su Marvel i Sony razgovarali o budućnosti Spider-Mana s Marvel Studios, a sada znamo kako bi radnja izgledala i s kojim klasičnim Marvelovim negativcem bi se sukobili.

Prema novom izvještaju s Murphy’s Multiverse, redateljica Gina Prince-Bythewood bi uključila negativce poput Scorpion, Chameleon i Tarantula, dok bi se Felicia Hardy i Silver Sable borile sa serijom sila koje je organizirao nitko drugi nego Norman Osborn. Ti su se planovi promijenili tijekom godina, vrlo moguće zbog budućih planova MCU-a za Green Goblina.

U filmu bi Hardy dobila poboljšane sposobnosti zbog eksperimentalnog postupka doktora Mendela Stromma u pokušaju da ju pretvori u jednog od svojih pratitelja, premda bi ona izbjegla iz njegovog stiska prije nego što je on mogao ugraditi sredstva za kontrolu nad njom. Sable će progoniti Black Cat kako bi uhvatila Stromma, kojeg krivi za smrt svog oca.

One bi se susrele s Wild Packom i njihovim vođom Dominic Fortuneom, a svi zajedno bi se susreli s Chamelonom i dvojicom napadača u obliku Scorpion i Tarantule. Bilo je i planiranog nastupa za Tombstone, iako je to navodno bilo malo više od proslavljenog cameoa. Ovdje možete vidjeti kako se cijeli film trebao razvijati.

Similar Posts