Silence of the Lambs TV serija pronašla glumicu za Clarice

Rebecca Breeds, glumica poznata po ulogama u The Originals i Pretty Little Liars, dobila je titularnu ulogu u Silence of the Lambs nastavku u obliku serije, Clarice.

Pilot za ovu dramu, na koji se CBS obvezao praviti, odvija se 1993., godinu dana nakon događaja u The Silence of the Lambs (1991) filmu, u kojem je Jodie Foster glumila kao Clarice. Sada, briljantna i ranjiva Clarice, koji je diplomirala Magnu na UVA s dvostrukom diplomom iz psihologije i kriminologije, opisana je kao da ima hrabrost i unutrašnje svijetlo koje privlači čudovišta i luđake prema njoj. Njezin složen psihološki profil potječe iz izazovnog djetinjstva, a nagon joj proizlazi iz potrebe da izbjegne teret obiteljskih tajni koje su je proganjale cijeli život.

Clarice će “uroniti duboko u ne ispričanu osobnu priču Clarice Starling dok se vraća na teren kako bi hvatala serijske ubojice i seksualne predatore dok se bori s visokim ulozima političkog svijeta Washington, D.C.”, kako je prije mreža opisala seriju.

Alex Kurtzman i Jenny Lumet, koji su napisali pilot, biti će izvršni producenti, zajedno s Heather Kadin i Aaron Baiers.

Breeds se također pojavila u CBS The Code seriji, NBC The Brave i Australskoj seriji Three Summers.

Druge je zanimalo i ovo...