Sigourney Weaver će se vratiti kao Dana Barrett u Ghostbusters 3

Sigourney Weaver se sada i službeno vraća za Jason Reitmanov Ghostbusters 3 film. Postojale su spekulacije oko toga da će se originalna glumačka postava vratiti u ovom trećem dijelu i reprizirati svoje uloge, a ovo je sada najbolja indikacija da se zaista svi vračaju. Weaver, koja će napuniti 70 godina ovog listopada, je razgovarala o nadolazećim ulogama, uključujući Avatar nastavke, zbog kojih će se vratiti na Novi Zeland kako bi snimala te filmove zajedno s James Cameronom i ostatkom ekipe. Ona će glumiti novog lika u Avatar nastavcima s obzirom na to da je njezin stari lik ubijen u prvom dijelu.

Kada je pričala o novim projektima oko kojih je uzbuđena, Sigourney Weaver je spomenula Ghostbusters 3. “Bit će ludo ponovno raditi s dečkima!” kaže Weaver. Nije htjela ići u više detalja oko ovog visoko očekivanog nastavka, osim da će reprizirati svoju ulogu Dane Barrett. Dan Aykroyd nas zadirkuje svojom umiješanosti u ovoj film već godinama i nagovijestio je da će i ostatak preživjelih likova biti uključeno, ali ovo su prve službene vijesti da se netko od originalne postave vraća. Plus, ona kaže, “s dečkima,” tako da možemo pretpostaviti da se svi vraćaju. Nadamo se da to znači i povratak Rick Moranisa.

Bill Murray je nedavno dao do znanja da bi on bio zainteresiran vratiti se u Ghostbusters franšizu. Murray smatra sebe, Dan Aykroyda i Ernie Hudsona kao čuvara Ghostbustersa i nakon što je imao cameo ulogu u cijelom ženskom reboot filmu, on je priznao da bi se volio vratiti za Jason Reitmanov Ghostbusters 3. Kada spominjemo Reitmana, on je najavio da priprema veliko iznenađenje za fanove danas (ili sutra po našem vremenu), što bi moglo biti upravo otkrivanje cijele glumačke postave. U toj najavi, redatelj je uključio neke stare snimke Murraya između snimaka izvornog filma.

Dan Aykroyd se zakleo na šutnju oko Ghostbusters 3 filma, ali svejedno i dalje otvoreno govori o tome. On se čini zaista vrlo uzbuđenim oko tog filma.

Ghostbusters (1984)

Vjeruje se da će produkcija Ghostbusters 3 filma početi 14. srpnja ove godine u Calgary, Kanada. Očekuje se da završi 07. listopada. S Ghostbusterskim fanovskim festivalom koji se odvija ovog vikenda, trebali bi dobiti hrpu novih informacija o filmu. Ispod možete vidjeti najavu redatelja filma

Similar Posts