Shazam! stigle prve reakcije na film!

Shazam! stigle prve reakcije na film!

Odabrana publika je imala prilike pogledati nadolazeći DC superhero film Shazam!, a evo i njihovih reakcija koje su… nevjerojatno pozitivne.

Warner Brosov. Shazam! očekuje se da će ponuditi relativno komičniju avanturu od prethodnih filmova DC-a, a fanovi su znatiželjni vidjeti kako će to izgledati. Sada se embargo društvenih medija na film Zachary Levia napokon podigao i kritičari daju fanovima do znanja što mogu očekivati ​​od vizije redatelja Davida F. Sandberga za Shazam!.

Shazam! je nadolazeći Američki superherojski film pravljen prema DC stripovima istog imena. Produciran od New Line Cinema, on je sedmi film DC proširenog svemira filmova (DCEU). Redatelja David F. Sandberg prema scenariju od Henry Gayden, a prema priči od Gayden and Darren Lemke.

U filmu glumi Asher Angel kao Billy Batson, tinejdžer koji se uz pomoć magične riječi “Shazam” pretvara u odraslog superjunaka, kojeg glumi Zachary Levi. U Shazam! filmu također glume Mark Strong, Jack Dylan Grazer i Djimon Hounsou. To će biti prva ekranizacija ovog lika od serijala iz 1941. godine naziva Adventures of Captain Marvel (originalni naziv ovog lika), te prvi igrani lik fokusiran na ovog lika.

Trailer: Shazam! (2019)

Neke od reakcija kritičara koji su imali prvi priliku pogledati film pronađite ispod:

Shazam! dolazi u kina 05. travnja 2019. godine

Što kažete na ove reakcije? Mi ne sudimo o filmu prije gledanja, ali nekako se po čitanjima na društvenim mrežama činilo da ljubitelji nisu s pretjeranim oduševljenjem prihvatili film, a sada prve reakcije i samo pozitiva. Definitivno se sada još više radujemo novom potezu DCija i vidjeti kako će im nastaviti ići s njihovim svemirom, koji zadnjih je u zadnjih nekoliko filmova definitivno u uzlaznoj putanji.

Similar Posts