Shane Blackov ‘The Predator’ - najava

Shane Blackov The Predator – novi detalji priče

Novi nastavak legendarne Predator franšize nam dolazi iduće godine, a sada smo dobili neke nove detalje priče filma. 

Ikonske znanstveno-fantastične franšize su ono u čemu se trenutno nalazi novac u Hollywoodu. Samo pitajte Lucasfilm, Marvel, DC i gotovo svaki drugi studio koji ima blockbustere. Izvan svijeta Star Wars i superjunaka, 20th Century Fox gradi Alien franšizu s prvi redateljem Ridley Scott. To je samo zagrijavanje za ono što imaju u planu, a to je Predator saga.

Film bi trebao u najmanju ruku biti interesantan. Predator priča još nikada nije bila linearna, nego samostalne avanture, koje su se često spajale s Alien franšizom. Od 2010 čekamo novi film, kada su Adrien Brody i Topher Grace vodili solidne ‘Predators’. Sada sedam godina kasnije, idealno je vrijeme za ponovni početak znanstveno-fantastične sage.

Do sada nismo imali puno informacija o radnji filma, ali zahvaljujući Thomas Jane (The Expanse), koji je dao izjave za Shadow Nation, sada znamo nešto više:

“Mi glumimo te veterane iz Afghanistan, Iraq i ostalih ratova. Ali mi smo svi ludi i idemo u bolnicu za veterane po lijekove. Svi smo šokirani, PTSD… vojnici. Mi smo u bolnici za veterane i u grupnoj terapiji naravno, netko poludi … to je uvodna priča, mislim da to zapravo ne vidimo… netko poludi i mi svi budemo uhapšeni i stavljeni na bus za bolnicu, a onda stave i ovog ‘drugog’ tipa s nama.”

Jane je ispričao nešto više i o liku kojeg glumi Boyd Holbrook i kako to sve započne borbu s izvanzemaljskim lovcem.

“I on je lik kojeg su označili za ubiti jer je vidio UFO, on je vidio kako se svemirski brod Predatora spušta, pa su ga zatvorili i ubacili ga s nama luđacima. Oni će uništiti taj bus i ubiti sve nas, samo kako bi se riješili tog jednog tipa. Ali, naravno, mi preuzmemo bus i kažemo nešto kao, ‘zajebi to čovječe, idemo ubiti sve te jeb… Predatore sami,’ i mi smo dovoljno ludi da mu zaista povjerujemo da je vidio UFO i da su tamo izvanzemaljci.”

Ne zvuči uopće loše priča i dovoljno dobar je razlog zašto bi ih Predatori lovili.

The Predator dolazi u kina 03. kolovoza 2018. U filmu, od za sada potvrđenih, glume Boyd Holbrook, Yvonne Strahovski, Olivia Munn, Trevante Rhodes, Keegan-Michael Key, Sterling K. Brown, Jacob Tremblay, Thomas Jane, Alfie Allen, Augusto Aguilera, Jake Busey i Edward James Olmos.

Similar Posts