ŠEST odvojenih Batman filmova u 2019 (glasine)!

U 2019 godini Batman slavi 80tu godišnjicu, a Warner Bros. bi mogao napraviti vrlo impresivno slavlje. Šest novih Batman filmova!!!

Prema novoj glasini s Reddit (ScreenRant), WB ima želju napraviti 2019 godinu nezaboravnom, ljubiteljima Batman lika. Navodno bi započeli spin-off filmom fokusiranom na Harley Quinn, Gotham City Sirens, na ‘Valentinovo’, onda Nightwing filmom na ‘Memorial Day’ (27/5/2019), Joss Whedonov Batgirl film negdje u kolovozu i završili godinu negdje u studenom filmom The Batman, redatelja Matt Reeves (War for the Planet of the Apes).

To je dosta Batman povezanih filmova za jednu godinu, ali to nije sve. Navodno još dva animirana Batman filma su povezana s tom godinom, uključujući jednu od najdražih Batman priča, Batman: The Long Halloween.

batman

Znajući koliko je Batman važan Warner Bros., ne bi nas pretjerano iznenadilo kada bi zaista svi ti filmovi došli u 2019 godini, taman na proslavu 80tog rođendana, već na 75tom rođendanu su napravili veliko slavlje, tako što su dio svog Hollywood studia posvetili Batman vozilima i gadgetima. Hoće li ti redatelji moći ili željeti se uklopiti u te vremenske okvire je drugo pitanje, ali dok god misle da mogu napraviti najbolje od tih Batman filmova, do 2019 godine, to bi bila odlična proslava.

Uz to, ti isti izvori dodaju neke detalje za te projekte. Tvrde da će Deathstroke biti u The Batman filmu, ali ne kao glavni negativac, kako se prvo mislilo, jer navodno Matt Reeves želi praviti Batman film većih razmjera, koji će uključivati Batmanovu obitelj, kao i većinu Batmanovih neprijatelja.

Uz to kažu i da će Grant Wilson biti negativac u Nightwing filmu, Jaume Collet-Serra (The Shallows) i Ruben Fleischer (Zombieland) su glavni kandidati za redatelja Suicide Squad 2, Jonathan Levine (50/50) je u pregovorima za The Flash film u 2020 godini. To je poprilično najava, ali ne zaboravite da ništa od toga još nije službeno potvrđeno.

Similar Posts