Serija ‘The Falcon and the Winter Soldier’ nadmašila Mandaloriana s najgledanijom premijerom na Disney+

Pomakni se, Mando. Na Disneyu+ je novi kralj brda.

Tehnički postoje dva nova kralja, jer show ima dvije zvijezde. Disney je priopćenjem za javnost objavio da je njihova najnovija Marvelova serija, The Falcon and the Winter Soldier, rangirana kao “najgledanija premijera serije ikad na Disneyu+ tijekom vikenda otvaranja.” To je ujedno bio i “najgledaniji naslov u cjelini za isto vremensko razdoblje na globalnoj razini”. Premijera serije nadmašila je i Marvelov WandaVision početkom ove godine i 2. sezonu Mandaloriana prošle jeseni.

Naravno, Disney nije pružio apsolutno nikakve brojeve ili podatke koji bi podržali priopćenje za tisak, tako da im jednostavno moramo vjerovati na riječ, a premijeru ne možemo niti usporediti s ostalim Disney+ premijerama ili onima u emitiranju, kablovskom ili drugom streamingu usluge. Sve što znamo je, što se tiče Disneya+, ovo je veliki hit.

Ali, naravno, Disney+-ovi izvornici u prvih 15 mjeseci bili su prilično blagi. Možete li uopće navesti još jednu seriju koju su imali osim The Mandalorian i WandaVision? Posljednja sezona Ratova klonova izašla je prošle godine, a postojala je i srednjoškolska glazbena serija. A onda… pa… trebali su imati reviziju Lizzie McGuire, ali koja je otkazana tijekom produkcije.

Dakle, to je ovdje neki važan kontekst za rekordni uspjeh The Falcon and the Winter Soldier. Nove epizode emisije premijerno se emitiraju petkom.

Similar Posts