James Bond

Sean Connery proglašen najboljim James Bondom, ali drugo mjesto će vas šokirati

Kad god se obožavatelji pitaju da imenuju svog omiljenog Jamesa Bonda, gotovo uvijek će doći do rezultata koji na prvo mjesto stavljaju Seana Conneryja. Nije me iznenadilo činjenica da je nedavna anketa na čelo stavila legendarnog broja 007. Veliki zaokret koji završava na posljednjoj anketi za 007 godinu govori činjenica da je često podcjenjivani Timothy Dalton na drugom mjestu.

Ovu određenu anketu vodio je RadioTimes, a iako mislite da je to bila uobičajena anketa prema gore i dolje, bit ćete u krivu. Kroz novi sustav, birači su uspjeli prebaciti svoje preferencijalne kandidate kroz šest polja u konačni obračun u koji su ušli Sean Connery, Timothy Dalton i Pierce Brosnan kao prva tri. Što predstavlja šokantan ishod, kao i potvrda Daltonovog vremena u smokingu kroz samo dva filma.

S obzirom na to da u svojim kreditima ima samo The Living Daylights i License To Kill, super ozbiljni 007 Timothyja Daltona obično je zasjenjen ne samo prvim Seana Conneryjem u ulozi, već i prethodnom Rogerom Moorem. Od šest glumaca koji su igrali tu ulogu, Dalton ima tendenciju da bude svrstan s On Her Majesty’s Secret Service glumcem George Lazenby, jer su obojica bili vrlo kratko u franšizi.

Jeste li spremni za još jedan zaokret? Aktualni glumac Jamesa Bonda Daniel Craig bio je prvi koji je nokautiran. U 1. kolu ovog turnira vidjeli smo odmah sraz Conneryja i Craiga jednog protiv drugog. Nije iznenađujuće da bi se njih dvoje u nekom trenutku suočili, ali izgleda da bez obzira kad se to dogodilo, 56% je bilo za Seana Conneryja dok je 43% bilo za Daniela Craiga.

Recite nam što vi mislite, tko je najbolji James Bond glumac?

Koji vam je najbolji James Bond glumac?

Similar Posts