Schwarzenegger priča o King Conan skripti s originalnim redateljem Johnom Miliusom

Schwarzenegger priča o King Conan skripti s originalnim redateljem Johnom Miliusom

Arnold Schwarzenegger se nedavno ponovno susreo s Conan the Barbarian redateljem Johnom Miliusom, a čini se da su njih dvoje razgovarali o sljedećem potencijalnom filmu, King Conanu! U novoj slici objavljenoj na Instagramu, Schwarzenegger je prikazan kako se zabavlja s Miliusom na Silicon Valley Comic-Conu. “Da, ja sam razgovarao s njim o njegovoj King Conan skripti,” glumac kaže u tekstu objave, očigledno znajući da će fanovi sigurno pitati. Naravno, Schwarzenegger ne otkriva apsolutno ništa o skripti ili statusu tog potencijalnog filma, ali fotografija ipak zadržava nadu da ćemo jednog dana dobiti pravi Conanov nastavak kakvog fanovi zaslužuju.

Odnos između Arnolda Schwarzeneggera i Johna Miliusa datira skroz u 80te godine prošlog stoljeća. Bila je to sigurno Schwarzeneggerova prijelomna uloga titularnog ratnika u Conan the Barbarian iz 1982. kojeg je Milius režirao i napisao scenarij s Oliverom Stoneom. Schwarzenegger je potom ponovio tu ulogu u Conan the Destroyer iz 1984. godine, iako Milius nije režirao taj nastavak zbog prevelikih obaveza. Početkom 2000tih, Milius je napisao scenarij za film King Conan, iako bi rad Schwarzeneggera kao guvernera Kalifornije spriječio u povratku da je film snimljen u to vrijeme. Od tada, Schwarzenegger se snažno vratio glumi nakon svoje političke karijere i sada bi sigurno bio slobodan za taj film.

Conan the Barbarian - TV serija u izradi!!! - Svijet filma

Posljednjih godina, Schwarzenegger redovito spominje da bi volio glumiti stariju verziju Conana. Prema glumcu, najnovija verzija skripte filma King Conan bi vidjela 70to godišnju verziju lika koji sada vlada kao kralj. I dok Schwarzenegger voli John Miliusov scenarij i navodno i dalje razgovara s redateljem o tome, ono što naizgled sprečava film da se dogodi leži s trenutnim nositeljima prava franšize. “Jedini koji mogu dati zeleno svijetlo za ovo su ljudi koji imaju Conan prava za pravljenje filma. Obratimo se Netflixu ili tko god je, zaposlimo redatelja koji je vrlo kreativan i može podići ovaj projekt kako bi ga napravio pobjedničkim projektom,” Schwarzenegger je rekao u ožujku. “Ja se nadam da će biti uskoro napravljeno, jer ja mislim da je to odlična ideja.”

I dok možda nikada nećemo više vidjeti Schwarzeneggera kao Conana, on će definitivno reprizirati jednu od svojih najkultnijih uloga iz franšiza. Terminator: Dark Fate u kojem ponovno glumi Schwarzenegger, dolazi u kina 01. studenog ove godine.

Slika Schwarzeneggera i Milius dolazi nam s Arnold Schwarzeneggerovog Instagram profila.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Ran into John Milius at Silicon Valley Comic-Con. Yes, I talked to him about his King Conan script.

Objavu dijeli Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger)

Similar Posts