Scarlett Johansson je najbolje plaćena glumica u 2018.

Stigli su izvještaji da je Scarlett Johansson najbolje plaćena glumica u Hollywoodu ove godine, a mi vam donosimo 10 najplaćenijih glumica 2018. godine. Znalo se i gore živjeti. 

Scarlett je zaradila $40.5 milijuna od 01. lipnja 2017. godine do 01. lipnja 2018. godine. Prošlogodišnja najplaćenija glumica je bila Emma Stone, koja je zaradila $26 milijuna, ponajviše zbog vrlo popularnog filma La La Land. Međutim, Stone ove godine nije zaradila ni $10 milijuna, tako da se ona nije uopće našla na listi ove godine.

Black Widow film - sve što znamo - Svijet filma

Johansson je ponajviše pomogao svjetski kino hit Infinity War, kako bi zasjela na prvo mjesto. Njezin lik Black Widow čak nije ni bio puno u filmu, ali je svejedno bilo dovoljno kako bi postala najplaćenija glumica na svijetu.

Avengers: Infinity War je došao u kina pred kraj travnja i donio užitke fanovima Marvel Cinematic Universe diljem svijeta. Do sada, film je donio preko $2 milijarde diljem svijeta, te je lako postao najgledaniji film ove godine. Dobre vijesti za Scarlett Johansson, osim što je zaradila toliko puno zaradila ove godine, su obećanja da će u Avengers 4 filmu imati puno veću ulogu. Johansson je učetverostručila svoju zaradu iz 2017. godine, sve zahvaljujući MCU. Marvel Studios šef Kevin Feige je izjavio da budžet njihovih filmova sada ponajviše raste zbog plaća glumcima i glumicama, dok je prije rastao zbog specijalnih efekata. Na kraju, Feige je to opravdao rekavši, “glumci su najbolji specijalni efekti.”

Angelina Jolie je druga na popisu po zaradi, zaradivši $28 milijuna. Jolie je navodno dobila unaprijed ugovor za film Maleficent 2, koji neće doći u kina prije svibnja 2020. godine. Na trećem mjestu je zvijezda serije Friends, Jennifer Aniston, koja je zaradila $19.5 milijuna. Ona je većinu svoje zarade postigla preko reklama za Emirates airlines, Smartwater i Aveeno, te dokazala da se neki novci od reklama i te kako isplate.

Na četvrtom mjestu je Jennifer Lawrence, koja je uspjela zaraditi $18 milijuna, čak i nakon što su Red Sparrow i Mother! podbacili na kino blagajnama. Reese Witherspoon je na petom mjestu ove godine, sa zaradom od $16.5 milijuna, ali ona će baš kao i Jennifer Aniston, iduće godine vidjeti veliko povećanje zarade kada započne njihova nova serija na Apple streaming platformi. Mila Kunis je zaradila $16 milijuna za šesto mjesto, dok je Julia Roberts zaradila $13 milijuna. U top deset su još Cate Blanchett, Melissa McCarthy i Gal Gadot sa zaradom od $12.5 milijuna, $12 milijuna i $10 milijuna.

Hoće li Scarlett Johansson uspjeti zadržati prvo mjesto i iduće godine? Vrlo vjerojatno, pogotovo ako bude dobila zapaženiju ulogu u Avengers 4 filma.

Similar Posts