Black Widow film - sve što znamo - Svijet filma

Scarlett Johansson dobila veliki ugovor za Black Widow solo film!

Scarlett Johansson je potpisala novi ugovor, za snimanje Black Widow solo filma, koji će joj donijeti novih $15 milijuna. 
Ako se zadržite dovoljno dugo u Marvel filmskom svemiru počet ćete i zarađivati ‘poštene’ novce. Upravo se to dogodilo Scarlett Johansson kada je potpisala ugovor za snimanje nadolazećeg Black Widow solo filma. Dobila je za snimanje tog filma $15 milijuna, a upravo toliko su dobili Chris Evans i Chris Hemsworth, svaki, za uloge Captain America i Thor u filmu Avengers: Infinity War.

Scarlett Johansson se do sada pojavila u čak šest Marvel filmova kao Black Widow, a sada će konačno dobiti i svoj prvi solo film, koji će se fokusirati na ovu heroinu.

Black Widow film - sve što znamo - Svijet filma

Marvel i nije poznat po tome da u startu plaća velike novce glumcima, pa je tako Robert Downey Jr. za prvi Iron Man film dobio samo $500,000. Chadwick Boseman je dobio negdje oko $2 milijuna za Black Panther, dok je recimo Brie Larson, koja je dobitnica Oscara, za ulogu u filmu Captain Marvel dobila $5 milijuna.

Iako se ti ugovori čine relativno malima pojedinačno, ako uzmemo u obzir koliko Marvel izbacuje filmove, te koliko samo glavnih glumaca ima, te brojke postaju astronomske. Uz to, što ti likovi postaju popularniji, to glumcima plaće znatno rastu, pa tako i ne čudi što Marvel u startu daje relativno male plaće glumcima. Samo za primjer možemo uzeti Infinity War, koji je samo na plaće glumcima izdvojio $100 milijuna. S druge strane, to i nisu takve cifre ako pogledamo koliko je treći Avengers film zaradio diljem svijeta – $2 milijarde. Uz to, Marvel im obično da dio zarade od filma, tako da sigurno i tu neku ‘siću’ uhvate.

Nekoliko izvora je potvrdilo plaću Johansson za solo Black Widow film, ali što se Marvela tiče oni kažu da ne žele potvrditi i da nikada ne otkrivaju plaće svojih glumaca.

Jedva čekamo saznati neke nove informacije o ovom nadolazećem filmu.

Similar Posts