Sarah Shahi se pridružila Dwayne Johnsonu u filmu 'Black Adam' u ključnoj ulozi

Sarah Shahi se pridružila Dwayne Johnsonu u filmu ‘Black Adam’ u ključnoj ulozi

Sarah Shahi pridružila se Dwayneu Johnsonu u nadolazećem superherojskom filmu New Line/DC “Black Adam”.

Shahi će glumiti sveučilišnu profesoricu i borca ​​za slobodu koji će voditi otpor u izmišljenoj naciji Kahndaq. Producenti su ranije najavili da su Aldis Hodge izabrani za Hawkmana, a Noah Centineo za Atoma Smashera – obojicu članova DC-ovog Društva pravde.

Shahi trenutno snima Netflixovu seriju “Sex/Life”. Njezine zasluge uključuju Showtime seriju “City on a Hill,” “The Rookie,” “Reverie,” “Person of Interest,” “The L Word” i “Fairly Legal.”

Jaume Collet-Serra, koji je također režiro Johnsona u Disneyevom “Jungle Cruise”, vodit će “Black Adama”. Johnson, Dany Garcia i Hiram Garcia iz Seven Bucks Productions produciraju s Beau Flynn iz FlynnPictureCo, zajedno s izvršnim producentom Scottom Sheldonom.

Johnson je već nekoliko godina vezan za ulogu antijunaka. “Black Adam” odvija se u istom DC Universeu kao i Warner Bros. i New Lineov “Shazam!” kojeg glumi Zachary Levy, koji je prošle godine zaradio 365 milijuna dolara širom svijeta. Shazam i Black Adam glavni su suparnici u DC Universeu.

Lik Black Adam prvi se put pojavio u DC Comicsu tijekom 1940-ih kao negativac kojeg je vlast iskvarila, a zatim je početkom 2000-ih postao anti-heroj, ne obazirući se na pravila i konvencije. New Line i DC zadržali su detalje priče o crnom Adamu u tajnosti. Rory Haines i Sohrab Noshirvani napisali su najnoviji nacrt filma.

Warner Bros. odredio je datum izlaska “Black Adama” za 22. prosinca 2021. godine, ali nedavno ga je skinuo s kalendara izdanja i još nije odabrao novi datum. Ali bez obzira na to, film polako ali sigurno ide prema naprijed.

Similar Posts