Samuel L. Jackson i Chris Rock će glumiti u novom Saw filmu

Samuel L. Jackson i Chris Rock će glumiti u novom Saw filmu

Kakva velika imena nam stižu za sljedeći Saw reboot/remake/spin-off/nastavak (tko zna što) film. Prvo je Chris Rock, koji kaže da je veliki ljubitelj Saw franšize, odlučio da želi biti izvršni producent franšize, onda smo saznali da se vraća redatelj Saw 2, 3 i 4 filmova Darren Lynn Bousman, a sada stiže i službena potvrda da se Samuel ‘motherfucker’ L. Jackson pridružio franšizi.

Da nije srpanj, mislili bi da je ovo sve prvotravanjska šala. Nakon tih čudnih vijesti u kojima je Chris Rock rekao da ima ideju za novi Saw nastavak, Lionsgate je sada objavio prve detalje o izboru glumaca i ulogama koje će glumiti. Rock, iznenađujuće, će se pojaviti i ispred i iza kamera ovog novog Saw filma, a njemu će se ispred kamera pridružiti i Samuel L. Jackson, Max Minghella i Marisol Nichols.

Rock će glumiti policajca na tragu serijskom ubojici odgovornom za niz jezivih smrti. Minghella je njegov partner, Nichols njihova kapetanica, a Jackson glumi Rockovog oca. Za sada još nema spomena o Tobin Bellu, đavolskom ubojici “Jigsaw” franšize, ali njegovo sudjelovanje u posljednjem pokušaj ponovnog pokretanja Jigsawa 2017. godine, držalo se uglavnom u tajnosti.

“Ja sam bio fan Saw franšize od prvog filma 2004. godine,” Rock je rekao o horor sagi koju je započeo James Wan. “Oduševljen sam time što mogu ovo odvesti u stvarno intenzivnom i bolesnom novom smjeru.”

“Mi mislimo da Samuel L. Jackson i Chris Rock zajedno s Max Minghellom i Marisol Nichols čine ovaj film posebnim unutar Saw kanona,” kaže predsjednik Lionsgatea Joe Drake, “i ne možemo čekati da oslobodimo ovu neočekivanu i zlokobnu novu priču obožavateljima ove franšize. Ovo je sljedeća razina Saw na punom pogonu.”

Datum izlaska filma je u listopadu 2020. godine.

Similar Posts