Marvel filmski svemir - kronološki

Samo dvoje MCU heroja nije ubilo, znate li koji su?

Znate li kojih dvoje jedinih Marvel heroja nije ubilo u filmskom svemiru? Pročitajte u članku. Uz to vam donosimo tablicu u kojoj možete vidjeti sve heroje i koga su riješili!

Marvelovi heroji su poznati po suzdržavanju u napetim situacijama, ali kako će vam ova lista pokazati, samo dvoje od njih nije nikada u filmovima ubilo.

To bi vas moglo iznenaditi, s obzirom na to da nema puno ubojstava u Marvel filmskom svemiru… barem do Avengers: Infinity War, ali čak i onda to je bio Thanos koji je ubijao, a ne heroji. Kada sve to uzmemo u obzir, samo dvoje heroja do sada nisu ubili.

Marvel filmski svemir - kronološki

Kako ova odlična tablica pokazuje (kreatora s Reddit), nekada nije samo direktno ubijanje ono što ih stavlja na listu. Heroji poput Captain America i Iron Man, završe na listi zahvaljujući tome što su pomogli nekome da ubiju likove poput Iron Monger, Ultron, Corvus Glaive i drugih. Dok su drugi, ubili direktno, poput Thor vs Malekith, the Guardians vs. Ronan ili Ant-Man vs. Yellowjacket.

Jedini heroji koji se nisu našli na ovoj listi, koji nisu ubili su Spider-Man i Wasp. I dok Spider-Man dolazi na ovu listu kao pomagač za srediti Ebony Maw, Iron Man je taj koji je ipak odradio većinu posla, sa Spidey koji je jedino sudjelovao s idejom. U tom slučaju, oprošteno mu je, još više zbog toga što njegovo odijelo ima mod za ubijanje, od kojeg je on bio zgrožen i isključio ga u Homecoming.

Što se tiče Wasp, sigurno ih je dosta završilo u bolnici, ali nikada nije rečeno da je netko umro, tako da je i ona oslobođena ove liste.

Interesantna činjenica je da je heroj s najviše ubojstava Pepper Potts, jer je ona ubila Iron Mongera i Aldrich Killiana. To samo pokazuje da se ne smijete šaliti s Pepper i mislimo da je već trebala dobiti svoj Spasilački oklop, ako zbog ničeg drugog onda zbog tih spašavanja.

Naravno, Thanos ima najveći broj ubojstava, zahvaljujući Infinity War, ali malo je teško pobijediti nekoga tko je izbrisao pola svemira jednim pucnjem prstiju.

Thanos se vraća u Avengers 4, a zvijezde filma su Robert Downey Jr. (Iron Man), Chris Evans (Captain America), Josh Brolin (Thanos), Scarlett Johansson (Black Widow), Chris Hemsworth (Thor), Jeremy Renner (Hawkeye), Brie Larson (Captain Marvel), Danai Gurira (Okoye), Evangeline Lilly (The Wasp), Paul Rudd (Ant-Man), Karen Gillan (Nebula), Mark Ruffalo (Hulk), Don Cheadle (War Machine) i Bradley Cooper (Rocket Raccoon).

Drugi MCU filmovi uključuju Captain Marvel 08. ožujka 2019. godine, četvrti Avengers film 03. svibnja 2019., Spider-Man: Far From Home 05. srpnja 2019 i Guardians of the Galaxy Vol. 3 u 2020.

Similar Posts