TheWrap donosi da se Salma Hayek razmatra za ulogu uz Richarda Maddena i Kumail Nanjianija u Marvel Studios The Eternals filmu. Detalji oko Salmine uloge se i dalje drže u tajnosti.

Ako se Salma Hayek pridruži projektu, ona će glumiti zajedno s Richard Maddenom, Kumail Nanjianijem i Ma Dong-Seokom. Osim njih, dosta je sigurna i Angelina Jolie, iako to još službeno treba biti potvrđeno.

The Eternals je jedan od misterioznijih Marvelovih nadolazećih projekata i jedan je od rijetkih njihovih filmova koji je i službeno potvrđen. Spominje se, iako su to za sada samo glasine, da se i Keanu Reeves razmatra za ulogu u ovom filmu. Iako, kako smo nedavno čuli od šefa Marvel Studios, Kevina Feigea, Reevesa razmatraju za gotovo svaki Marvelov film.

Salma Hayek bi mogla glumiti u Marvelovom 'The Eternals'

Faza 3 Marvelovog Filmskog Svemira došla je do svoje kulminacije filmom Avengers: Endgame, koji je završio franšizinu Infinity Sagu (priču koja je započela filmom Iron Man u 2008). Srpanjski Spider-Man: Far From Home će potom i službeno zatvoriti Fazu 3 i otvoriti put za još neobjavljenu filmsku ploču četvrte faze. I dok Marvel Studios tek treba službeno potvrditi filmove nakon Far From Home, poznato je da aktivno razvijaju filmove poput The Eternals i Black Widow koji trebaju izaći 2020. godine.

Evo i ne službenog sinopsisa, koji nam daje indikacije o čemu će se u filmu raditi.

“Priča o ‘THE ETERNALS‘ je smještena milijunima godina u prošlost, kada su bića pod nazivom Celestials genetski eksperimentirali na ljudima, stvarajući super-snažne pojedince kao i zlikovce poznate pod nazivom Deviants. Ove dvije grupe su se krenule boriti kroz povijest kako bi vidjele koja će postati ultimativna rasa. Ova priča uključuje ljubavnu priču između Ikarisa, muškarca vođenog kozmičkom energijom i Sersi, koja uživa u kretanju među ljudima.”

Napisali Matthew i Ryan Firpo (Ruin) u režiji Chloé Zhao (The Rider), The Eternals će dovesti u život drevne ljude kozmičkih moći po prvi puta u MCU.

Iako još nema službene potvrde kada će film izaći, s obzirom na to da produkcija započinje u rujnu ove godine i trajat će barem do siječnja 2020. godine, možemo pretpostaviti da će film biti spreman za kina u jesen/zimu 2020, što bi značilo da je njegov datum izlaska 06. studeni 2020. godine. To je datum koji je Disney odredio za jedan Marvelov film.