Ryan Reynolds će davati glas u nadolazećem Pokemon igranom filmu, Detective Pikachu!Reynolds će utjeloviti glavnog lika Pikachu, koji govori Engleski u Detective Pikachu serijama, gdje samo još jedan, drugi lik može razumjeti jezik.

Detective Pikachu film je najavljen prošle godine, film koji producira filmska kuća Legendary Entertainment. Dok je izlazak filma bio nepoznat i još uvijek je, datum početka snimanja je sada poznat.

Prema Omega Underground, film bi se trebao početi snimati 15. siječnja 2018 godine. Snimat će se u Londonu, ali sigurno će biti puno vijesti i detalja, kako bi bio dostupan svim Pokemon ljubiteljima u svijetu.

Za one koji nisu upoznati s Detective Pikachu – likom, ne filmom – ova verzija Pikachu je sklona rješavanju zločina, za razliku od drugih verzija koje se bore na turnirima s ostalim trenerima i Pokemonima. Lik dolazi iz Nintendo 3DS igre koja je puštena u Japanu i dala je Detective Pikachu njegovu osobnu igru, mada dosta malu.

“Ovdje će radnja filma krenuti kada je otet otac Justice Smith lika, što je natjeralo tinejdžera da se udruži s Pikachu kako bi ga našli,” THR donosi. “Newton je drska novinarka koja će im pomoći u potrazi.”

Pikachu iz TV serije je bio vrlo društven i interaktivan s ljudima, a iako se film ne planira temeljiti na Pokemon protagonistu i njegovim avanturama iz serije, taj Pikachu će biti još bolji u interakciji s ljudima. Detective Pikachu zapravo može razgovarati direktno s ljudima, tako da vrlo zabavni Reynolds, koji će davati glas Pikachu, bi mogao ovog lika učiniti odličnim.

Ali, Reynolds neće samo davati glas Detective Pikachu, nego će se na njegovim pokretima i temeljiti lik.

Osim Reynoldsa u filmu još glume i Justice Smith, kojeg ćemo uskoro imati priliku vidjeti u Jurassic World: Fallen Kingdom, kao i Kathryn Newton iz Big Little Lies.

Rob Letterman, redatelj filmova poput Shark Tale i igranog Goosebumps filma, će režirati film, a na filmu će mu se pridružiti scenaristi Alex Hirsch (Gravity Falls) i Nicole Perlman (Guardians of the Galaxy).

Hoće li uspjeti steći popularnost TV serije i igara, vrijeme će pokazati.