Deadpool zvijezda Ryan U razgovorima da preuzme glavnu ulogu i produciranje Netflixove nadolazeće live-action adaptacije Dragon’s Lair.

Nakon godina pregovaranja, Netflix je napokon uspio osigurati prava na produciranje live-action adaptacije ove nekoć popularne video igre. Izašla 1983. godine, Dragon’s Lair arkadna igra je bila poznata po tome što je u to vrijeme imala nevjerojatnu grafiku.

Kasnije, Dragon’s Lair je postao najpoznatiji po tome što je bio jedan od ranih projekata redatelja Dona Blutha. Blutha je nakon toga režira nekoliko animiranih klasika 80tih koji uključuju filmove poput All Dogs Go To Heaven, An American Tail i The Land Before Time. Don Bluth je godinama želio napraviti novu verziju Dragon’s Lair, a sada se čini da je napokon pronašao dom s Netflixom i Deadpool zvijezdom Ryanom Reynoldsom.

Reynolds je trenutno u pregovorima oko preuzimanja glavne uloge u filmu i produciranja kroz svoju produkcijsku kuću Maximum Effort. Bluth će također biti producent nadolazeće Dragon’s Lair adaptacije, kao i Dan i Kevin Hageman, najpoznatiji po radu na The Lego Movie, koji će pisati scenarij.

Detalji radnje još nisu otkriveni, ali originalna Dragon’s Lair igra je pratila viteza poznatog kao Dirk the Daring. U njoj, on je pokušao spasiti Princezu Daphnie od zmaja Singea i čarobnjaka Mordroca.

Redatelj, kao ni datum izlaska još nisu određeni.