Ryan Reynolds slavi Loganovu godišnjicu novim izrugivanjem Hugha Jackmana

Ryan Reynolds slavi Loganovu godišnjicu novim izrugivanjem Hugha Jackmana

Prošlo je tri godine od kada je film Logan izašao u kinima, a Ryan Reynolds je to proslavio na jedini način koji zna: novim izrugivanjem Hugha Jackmana. Logan je vidio Jackmana kako po posljednji put glumi Wolverinea nakon što je više od desetljeća nosio tu ulogu. Film, budući da je puno vjernija adaptacija lika, mnogi smatraju jednim od najvećih filmova o stripovima ikad snimljenih.

Reynolds i Jackman neraskidivo su povezani od kada su se zajedno pojavili u filmu X-Men Origins: Wolverine. Njihova ‘romansa’ koju su od tada gradili rezultirala je mnogim duhovitim vrijeđanjima na društvenim mrežama ili u filmovima s Deadpoolom. Na primjer, Reynolds je oduvijek želio da se dogodi crossover Deadpool/Wolverine (jedan bolji od X-Men Origins: Wolverine), a gorčina njegovog lika može se smatrati umjetnošću koja oponaša život. Čini se da je Wolverineova ceremonijalna smrt u Loganu zatvorila vrata bilo kakvim budućim pojavljivanjima Jackmana kao lika. Kao što je Jackman otišao na društvene medije kako bi proslavio Loganovu godišnjicu, tako je to učinio i njegov satirični protivnik. U postu na Instagramu, Reynolds je podijelio svoj jubilarni poklon Jackmanu:

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Can’t believe it’s been 3 years since #Logan. The third anniversary is wood, right?

Objavu dijeli Ryan Reynolds (@vancityreynolds)

Reynoldsov video snimljen je izravno iz Deadpoola 2, u prizoru koji vizualno govori o okolnostima smrti Wolverine. To je samo još jedno zadirkivanje te franšize Jackmana i njegovog Wolverinea. U prvom Deadpool filmu, titularni lik je nosio masku Jackmana. Reynolds je također jednom prilikom oteo intervju s Eddie the Eagle, pa čak i posjetio Jackmana u hotelskoj sobi kao Deadpool. Upravo je Reynoldsovo nepoštivanje pomoglo liku Deadpoola da preživi.

Dok se Jackmanova verzija Wolverinea i mnogi drugi likovi iz Foxove X-Men franšize neće pojaviti u budućim filmovima, Reynoldsov Deadpool živi dalje. Treći film Deadpoola s Reynoldsom radi se u Marvel Studios, ali Disneyjevo stjecanje Foxa izbrisalo je ploču za sve druge mutante. Naravno, da je Jackman bio spreman za ponovno oštrenje kandži, Marvel i Kevin Feige uskočili bi u priliku. No, s obzirom na konačnost Logana, to se najvjerojatnije nikad neće dogoditi.

Similar Posts