Ako ste obožavatelj brzih automobila, bijesnih žena i smiješnih muškaraca, onda vas čeka poslastica. Nedavni izvještaji donose da se Ryan Reynolds pridružio franšizi zajedno s Dwayne Johnsonom, Jason Stathamom i Idris Elbom. Pripazite na Reynoldsovu cameo ulogu u ‘Hobbs and Shaw‘ kada budete išli gledati film. Taj sljedeći film u franšizi je spin-off glavne priče i fokusira se na Dwayne Johnsona i Jason Stathama kao titularne likove.

Idris Elba glumi negativca u filmu, a imamo i neke glasine kako je u pozadini svega toga Keanu Reeves koji vuče konce. I dok su fanovi svakako uzbuđeni oko glasina da će se Reeves pojaviti u filmu, sada čujemo ime još jednog velikog glumca koji ima ulogu u filmu. Kako donosi We Got This Covered, Ryan Reynolds će se pojaviti u ‘Hobbs & Shaw’. Reynolds će navodno glumiti agenta CIA koji ima neku prošlost s Hobbsom.

Njega upošljava Dwayne Johnsonov lik da mu pomogne zaustaviti Elbinog lika i njegove zle planove, koji izgledaju kao da ima nekakvu zamjerku protiv čovječanstva. Ovaj film već sada izgleda veliko, opako i možda najduhovitije do sada u franšizi, a dodatak Reynolds može sve to samo povećati. Čak i ako se pokaže da ove glasine nisu istinite, a za sada nema nikakve službene potvrde, ovo će i dalje biti vrlo moćna glumačka postava.

Bivši kaskader David Leitch, koji dominira posljednjih godina u akcijskom sektoru filmovima John Wick, Atomic Blonde i  Deadpool 2, je redatelj ovog spin-off filma.

Hobbs and Shaw dolazi u kina 02. kolovoza 2019. godine.