Ryan Reynolds potvrdio da je Deadpool 3 u izradi za Marvel Studios

Ryan Reynolds potvrdio da je Deadpool 3 u izradi za Marvel Studios

Sretan Božić svim ljubiteljima Deadpoola diljem svijeta, zato što zvijezda franšize i producent Ryan Reynolds definitivno ima neke dobre vijesti za vas. Bilo je puno špekulacija o trećem Deadpool filmu nakon što je Disney kupio Fox, kompaniju odgovornu za prva dva filma. I dok je lik provjereni stvaratelj novaca, ljudi su se pitali hoće li Disney biti u redu s tim da pravi Marvelov film koji je R-rated, čime se baš ne bi uklapao u ostatak Marvelovog Filmskog Svemira. Međutim, čini se da su se svi uspjeli dogovoriti, jer je sada Ryan Reynolds potvrdio da je Deadpool 3 u izradi!

Reynolds se pojavio na Live With Kelly and Ryan, te je rekao voditeljima da “cijela ekipa” radi na Deadpool 3. Ne samo to, nego da će se film dovesti u život kod Marvela.

“Da, mi radimo na tome sada s cijelom ekipom,” Reynolds je rekao. “Mi smo sada kod Marvel [Studios], što znači da smo odjednom u velikoj ligi. To je ludo. Tako da da, mi radimo na tome.”

Deadpool 3 navodno već u razvoju za Marvel Studios

Izgledalo je kao unaprijed zaključeno da će Disney pronaći način da snimi još filmova o Deadpoolu, bez obzira jesu li ili ne u MCU. Dok Joker nije došao ove godine, Deadpool i Deadpool 2 su bili dva R-rated filma s najvećom zaradom u povijesti na kino blagajnama, a svaki je zaradio više od $780 milijuna. Nema nikakve šanse da bi Disney odbio nešto što donosi toliko puno novaca.

Rob Liefeld, stripovski pisac i umjetnik koji se vodi kao kreator Deadpoola, nedavno je rekao da je neizbježno kako će Disney praviti još filmove s ovim likom, bez obzira na planove koje ima za Marvel.

Radujte li se vi novom Deadpool filmu i što mislite kada bi mogao doći?

Similar Posts