Ryan Reynolds najavio Deadpool 3!

X-Men fanovi i superherojski fanovi općenito, čujte, počujte i razveselite se, svima nam znana zvijezda Ryan Reynolds je najavio treći Deadpool film.

Ryan, koji se do sada u X-Men franšizi pojavio tri puta, prvi put u X-Men Origins: Wolverine, ali i u dva vrhunska filma gdje je, ovaj put u glavnoj ulozi, glumio najbrbljavijeg i najhumorističnijeg stripovskog lika svih vremena.

Još od izlaska Deadpoola 2 fanovi su bili na rubu, i to ne samo zato što nas je Ryan u jednom trenutku trznuo izjavom da sumnja u mogućnost trećeg filma, nego i zato što nemamo nikakvog pojma kako će spajanje Disneya i Foxa utjecati na budućnost MARVELovih likova koji su do sada bili pod Foxom, među kojima je i Deadpool.

Prilikom intervjua za Variety, gdje je u Kini promovirao svoj novi film, Once Upon a Deadpool, koja je zapravo pristojnija, ako je to za Deadpoola uopće moguće, PG-13 verzija Deadpoola 2, Ryan je izjavio:

“Tim se već primio posla oko Deadpoola 3, ali namjeravamo otići u jednom sasvim drugom smjeru. Često se dogodi da se filmovi rebootaju ili im se promjene likovi otprilike četiri filma prekasno.”

E sad, što god da Ryanu ovo znači, vijest da ćemo ga opet vidjeti u crvenom skafanderu je zasigurno i više nego dobrodošla.

Već sam spomenuo da je Ryan trenutno u Kini, a fanovi su mu tamo dali nadimak “Little Jianjian”, što bi u grubom prijevodu na engleski značilo: “Little Bitchy Bitch” što ja na hrvatski iz sasvim evidentnih razloga neću prevoditi. Ryanu je taj nadimak toliko simpatičan da namjerava to iskoristiti i u naslovu nadolazećeg Deadpool filma. Ryan je situaciju sa nadimkom ovako komentirao:

“Mislim da mi je taj nadimak prvo žena dala, ali i fanovi iz Kine mogu dobiti kredit. Moglo je biti i nešto čudnije, recimo “Hunting Wolf Blood-Chucker”, ali i ovaj ću uzeti jer mi stvarno pristaje. Zapravo, mislim da bi se Deadpool 3 trebao zvati: Deadpool 3: Little Bitchy Bitch

Mi sada možemo samo nagađati, ali i sama Ryanova riječ znači da počinje hype. Iako nema apsolutno nikakvih drugih informacije o ovom filmu, pa niti datum izlaska, sigurno je da ćemo pažljivo pratiti sve što se događa u Hollywoodu, iščekujući daljnje novosti.

Similar Posts