Saga o prijateljstvu Ryana Reynoldsa i Hughu Jackmanu (ili neprijateljstvu, ovisno o danu) jedna je od naših najdražih stvari u svijetu filmova o stripovima. Njihova lažna drama zajedno je stekla privlačnost kada je Reynolds počeo nagovarati Jackmana da se pojavi kao Wolverine u filmovima Deadpoola. Jackman je to odbio i otada su krenuli jedno za drugim na različite načine.

Povremeno objavljuju lijepe stvari jedno o drugome i često razgovaraju (ili rugaju) svoje međusobe poslove s pićima, a između se svađaju jedan s drugim. Nedavno je Jackman na Instagramu odao počast svom najboljem prijatelju Gusu Worlandu i Reynolds nije bio zadovoljan.

“Sretan međunarodni dan najboljih prijatelja! #tbt # itwas1989 # gotcha4life,” objavio je Jackman. “Ne razumijem”, odgovorio je Reynolds. Jadnik! Niže možete pogledati Jackmanovu fotografiju:

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Happy International Best Friends Day! #tbt #itwas1989 #gotcha4life

Objavu dijeli Hugh Jackman (@thehughjackman)

Lijepo je vidjeti kako Reynolds želi biti Jackmanov prijatelj, pogotovo jer je teško pratiti njihovo pretpostavljeno primirje. Jackman je nedavno tvrdio da je primirje glumaca trajalo godinu dana, ali mi smo skloni ne slagati se s tom činjenicom. Otkad je navodno primirje, Jackman je učinio sve, od “slučajnih” videozapisa o sebi kako negativno govori o Reynoldsu do ismijavanja njega tijekom prošlogodišnje najave Sexiest Man Alive, i tražio da Internet odabere između njih u “tko je nosio bolje” slici. Primirje ili nikakvo primirje, sadržaj između Jackmana i Reynoldsa nikada nam ne prestaje donijeti radost.

Sada kad se Disney spojio s Foxom, malo je vjerovatno da će se dogoditi združivanje između glumačkih Marvelovih likova. To posebno vrijedi sada nakon što je Dark Phoenix objavljen prošle godine, zatvarajući 20-godišnju franšizu filma X-Men. Međutim, serija filmova Deadpool nastavlja se unutar Marvelovog Filmskog Svemira. Jackman je također rekao da je završio s igranjem Wolverinea.