Ryan Reynolds i Blake Lively daju $1 milijun za pomoć borbi protiv koronavirusa i trolaju Hugh Jackmana

Ryan Reynolds i Blake Lively daju $1 milijun za pomoć borbi protiv koronavirusa i trolaju Hugh Jackmana

Ryan Reynolds i Blake Lively založili su milion dolara dobrotvornim organizacijama banaka hrane u Sjedinjenim Američkim Državama i Reynoldsovoj rodnoj Kanadi, nazivajući virus “š–kom” u tvitu koji najavljuje velikodušan potez.

“Covid-19 je brutalno utjecao na starije i obitelji s malim primanjima. Blake i ja doniramo milion dolara kako bismo ih podijelili između FEEDING AMERICA i FOOD BANKS CANADA,” objavio je Reynolds u srijedu na Twitteru. “Ako možete dati, tim organizacijama je potrebna naša pomoć.”

Reynolds je pozvao obožavatelje da vode brigu o svojim “tijelima i srcima” u jeku globalne pandemije, koja je do sada zarazila više od 182.000 ljudi širom svijeta, prisililo više zemalja na provođenje ograničenja putovanja i mjera zatvaranja, te potaknulo velike filmske studije i televizijske mreže obustaviti proizvodnju na novim projektima.

“Ostavite prostora za radost. Nazovite nekoga tko je izoliran i možda će mu trebati povezanost,” nastavila je Reynoldsova poruka, prije nego što se našalio: “Broj Hugh Jackmana je 1-555- [plače emoji] -HUGH.”

Pogledajte originalnu objavu ispod:

Druge je zanimalo i ovo...