20th Century Fox je odlučio napraviti novi film, koji će djelomično podsjećati na nastavak legendarnih Home Alone filmove, s velikim oprezom kažem djelomično i podsjećati!
Ako niste znali, a ja sigurno nisam, do sada je izašlo čak 5 Home Alone filmove (mislim da sam gledao 3). Sada se čini da će se franšiza vratiti, djelomično, jako djelomično. Deadline donosi da 20th Century Fox želi barem duhovno podsjećati na filmove Chris Columbusa, Home Alone 1 i 2, ovom novom komedijom koja će se zvati Stoned Alone! koju će producirati Ryan Reynolds kroz svoju Maximum Effort produkcijsku kuću.

Da dobro ste pročitali STONED ALONE! O čemu će se raditi, pa siguran sam da možete pretpostaviti, ali za svaki slučaj evo opisa.

Film će se fokusirati na “dvadeset i nešto godišnjaka, gubitnika koji uzgaja travu, koji promaši avion koji ga je trebao odvesti na skijanje. On pokuša učiniti najbolje tako što će se napušiti. Paranoja se uključuje u igru i njemu se pričinjava da čuje nekoga kako mu provaljuje u kuću. Ispalo je da su to zaista lopovi provalili. Potpuno napušen i potaknut paranojom, pokušava spriječiti lopove i braniti svoj dvorac.”

Opisuju ga kao spoj John Hughes obiteljskog filma i R-Ratinga kojeg Ryan Reynolds toliko voli.

Redatelj filma Stoned Alone je Augustine Frizzell (NEVER GOIN’ BACK) prema skripti Kevin Burrows i Matt Mider. Iako je Ryan Reynolds trenutno službeno samo producent filma, Deadline navodi da bi on potencijalno mogao i glumiti u filmu.

Nekako sumnjam da će ovo postati sljedeći Božićni film za pamćenje, ali opet s druge strane, kada je bila zadnja dobra komedija s napušenim ljudima? Možda ovo – Don’t Be a Menace to South Central While Drinking Your Juice in the Hood (1996) – ne sjećam se više koliko su bili napušeni, ali čini mi se da jesu, odnosno Loc Dog barem ako se ne varam.