Russo braća potvrdila da Bijesnog Hulka više nema - i to nam se ne sviđa

Russo braća potvrdila da Bijesnog Hulka više nema – i to nam se ne sviđa

Russo braća su potvrdila da Bijesnog Hulka više nema i da je Pametni Hulk novi status quo. Nažalost, mi smo vrlo razočarani zbog toga.

Russo braća su na društvenim medijima odgovarali na pitanja fanova o njihovim Marvel filmovima. Jedan fan ih je pitao hoće li se Bijesni Hulk vratiti, ili živi li on i dalje unutar Pametnog Hulka. Evo što su mu Russo braća odgovorila.

Nažalost, za nas je ova Marvelova odluka potpuno ne razumljiva i razočaravajuća. Zvuči kao da su sada rekli da Hulk jedino može biti Pametni Hulk kakvog smo vidjeli u Endgame? Iskreno se nadam da samo nešto žele prikriti takvih izjavama. Zašto? Pa zato što nam je jedan film s ovakvim Hulkom bio i više nego dovoljan (previše).

Jasno je da Marvel ima problema s pravima na Hulka i da ga zato nikada nije pošteno iskoristio, ali puno bi bolje bilo da ga je ostavio na onome što smo ga imali prilike vidjeti u Avengers, Avengers: Age of Ultron i Thor: Ragnarok, nego na onome iz Infinity War, a pogotovo Endgame.

Nadam se da će u budućnosti smisliti neki način za riješiti ta prava, vratiti Hulka u pravo, bijesno stanje i dati mu koji njegov solo film.

Similar Posts