Russo braća podijelila video reakcije prve publike na Iron Manovu žrtvu u Avengers: Endgame

Prije malo više od godinu dana, svi smo mi bili u kinima i gledali najveći filmski spektakl svih vremena, Avengers: Endgame. Prije nekoliko dana, Joe i Anthony Russo su podijelili prvi video reakcija na Avengers Assemble trenutak, a sada nam stiže novi video. U ovom novom videu, vidimo tu istu publiku kako reagira na kraj bitke i Iron Manovu žrtvu.

Pogledajte objavu ispod

Prije svega, možemo li se na trenutak zaustaviti i uživati ​​u urnebesnoj situaciji koja bi se dogodila da su zaposlenici kina uhvatili Russo braću kako snimaju filma na njihove mobitel tijekom otvaranja. Nema garancije da bi ih prepoznali i stvarno bi se moglo pretvoriti u problem da su uhvaćeni. Ne smijete piratizirati filmove djeco 🙂

Video je definitivno interesantan, vidjeti kako se sreća obožavatelja kada vide kako je Iron Man uzeo svo Infinity Kamenje, pretvara u muk i tugu kada shvate što slijedi za čovjeka koji je započeo MCU.

Ovakvi videi nas definitivno vraćaju u kina i podsjećaju na trenutke kad smo mi prvi puta gledali Avengers: Endgame i reakcije publike u tim trenucima.

Druge je zanimalo i ovo...