Universalov ‘Fast and Furious’ Spin-Off film, u kojem glume Dwayne Johnson i Jason Statham, je pronašao provjerenog akcijskog redatelja!

Već je prije bilo govora o tome, a sada je i potvrđeno, da će redatelj ovog nadolazećeg spin-off filma biti Deadpool 2 i Atomic Blonde redatelj David Leitch. On je također i producirao John Wick i njegov nastavak. S produkcijom koja bi trebala započeti ove jeseni, čini se kako sve ide po planu za ovaj, za sada bez naziva, akcijski spektakl.

  • Facebook
  • Twitter
  • Gmail

Dok je promovirao Jumanji: Welcome to the Jungle prošlog mjeseca, Dwayne Johnson je izjavio da možemo očekivati puno iznenađenja u ovom nastavku. Navodno je prošli Fast & Furious film treba imati ‘post credit’ scene koje su trebale prikazati Dwayne Johnsonovog Luke Hobbs i Jason Stathamovog Deckard Shaw, te time namjestiti ovaj novi film. Također, glasine kažu da je Vin Diesel otisao direktno do studia i zatražio da te scene budu izbačene, to mu je navodno i udovoljeno. Više o njihovoj svađi ovdje.

Osim Dwayne Johnson i Jason Statham, drugi glumci nisu potvrđeni, a s obzirom na njihovu prošlost, gotovo je sigurno da nećemo vidjeti Vin Diesela i Tyrese Gibson.

David Leitch će raditi po skripti od Chris Morgan, koji je pisao sve Fast & Furious filmove nakon Tokyo Drift. Trenutno film bi trebao izaći 26. srpnja 2019, ali to bi ga smjestilo između Disney ‘The Lion King’ igranog remake Filma, koji izlazi 19. srpnja 2019, te 20th Century Fox ‘The New Mutants’ i Paramount ‘Dora the Explorer’ koji izlaze 02. kolovoza 2019. Vrlo je moguće da će mjenjati datum izlaska.

U nastavku pogledajte kako je redatelj najavljen putem službenog Twitter profila