Rockmark s ponosom najavljuje: Slikovnica Metallice – u Hrvatskoj izlazi prva u svijetu!

Rockmark s ponosom najavljuje: Slikovnica Metallice – u Hrvatskoj izlazi prva u svijetu!

Slikovnica Metallice – u Hrvatskoj izlazi prva u svijetu!!

Hrvatski fanovi Metallice prvi će u svijetu moći pročitati slikovnicu “Abeceda grupe Metallica” (u originalu “The ABCs of Metallica”)!

Slikovnica će svijetu službeno biti predstavljena 26. studenog, no u dogovoru sa samim bendom glazbena knjižara Rockmark hrvatsko će izdanje ponuditi u ekskluzivnoj prodaji dva tjedna ranije: na Interliberu, od 12. do 17. studenog, a od 26. studenog u redovnoj prodaji.

Rockmark s ponosom najavljuje: Slikovnica Metallice – u Hrvatskoj izlazi prva u svijetu!

Slikovnicu je u suradnji s bendom napisao Howie Abrams, za ilustracije je zaslužan Michael “Kaves” McLeer, a nadahnuti hrvatski prijevod potpisuje Ivanka Mazurkijević. I kao da svjetska premijera nije dovoljna sama po sebi, Metallica i autor knjige dopustili su da se u hrvatsko izdanje dodaju slova kojih u abecedi engleskog jezika nema. Uz stihove i ilustracije, “Abeceda grupe Metallice” priča povijest benda od slova A do slova Ž. Svako slovo abecede predstavlja jedan od ključnih trenutaka njihovog putovanja od samih početaka do danas, ali i zabavne činjenice o članovima Metallice: Jamesu Hetfieldu, Kirku Hammettu, Robertu Trujillu i Larsu Ulrichu. Dio prihoda od prodaje direktno odlazi u humanitarne svrhe.

Redovna cijena knjige bit će 129 kuna.

Uz upravo objavljeni hrvatski prijevod autobiografije frontmana Motörheada, Lemmyja Kilmistera, glazbena knjižara Rockmark dosad je objavila autobiografiju pjevača Iron Maidena, Brucea Dickinsona, “Čemu služi ovaj gumb?”; biografiju frontmana grupe Queen “Freddie Mercury – život, smrt i nasljeđe”; biografiju Davea Grohla “Nirvana, Foo Fighters i druge (ne)zgode” i knjigu “Woodstock – kako napraviti najveći festival na svijetu” organizatora Woodstocka, Michaela Langa.

Similar Posts