Robert Pattinsonov 'The Batman' dodaje Jayme Lawson u ključnu ulogu

Robert Pattinsonov ‘The Batman’ dodaje Jayme Lawson u ključnu ulogu

Glumačka ekipa Robert Pattinsonovog The Batman filma se popunjava. Tek što su najavili da su Colin Farrell i Andy Serkis u razgovorima pridružiti se novom Batman filmu, Collider je otkrio da Robert Pattinson može očekivati dodavanje novog člana glumačke ekipe. Prema Collideru, Jayme Lawson je izabrana za “značajnu” ulogu u filmu The Batman.

I dok se još drži u tajnosti koga će Jayme Lawson glumiti, možemo pretpostaviti da je zaista velika uloga kada se drži u tolikoj tajnosti. Možemo pretpostaviti da bi Jayme Lawson mogla glumiti Barbaru Gordon s obzirom na to da je Načelnik Gordon, kojeg glumi Jeffrey Wright, crnac. Lawson je potpuno nova glumica i još nema ni jedan kredit na IMDb stranici, tako da će joj ova uloga definitivno dići karijeru u nastajanju.

Navodni detalji radnje Matt Reevesovog The Batman filma otkrivaju detektivski vođenu priču koja pronalazi super amaterskog detektiva Brucea Waynea (Robert Pattinson) dok kopa po zavjerama Batmanovih već etabliranih zlikovaca.

The Batman će istražiti detektivski slučaj – kada ljudi počnu umirati na čudne načine, Batman mora ići duboko u mračni svijet Gothama kako bi pronašao tragove i riješio misteriju/zavjeru povezanu s povijesti i kriminalnom Gotham Cityja,” tvrdi Daniel Richtman u YouTube videu. “U filmu, svi Batmanovi negativci su već tamo i aktivni, slično kao u stripovima i animiranim serijama/filmovima. Film će imati više negativaca, jer su svi oni osumnjičenici.”

Reeves je već prije rekao za tisak da će se film fokusirati na mladog Batmana, ali da nije pravljen prema origin stripovskoj priči Year One ili “bilo kojoj drugoj [stripovskoj priči].”

Također, Reeves već dugo vremena govori kako će ovaj njegov Batman film biti noir vođena priča, gdje će gledatelji vidjeti “više Batmana u njegovom detektivskom stilu nego smo to do sada imali prilike vidjeti u filmovima.”

Warner Bros. će pustiti The Batman film u kina 25. lipnja 2021. godine.

Similar Posts