Robert Pattinson želi da njegov pristup The Batman filmu bude zastrašujuć

Robert Pattinson želi da njegov pristup The Batman filmu bude zastrašujuć

The Batman zvijezda Robert Pattinson približava se liku s razmišljanjem o manjim, više nezavisnim projektima po kojima je glumac postao poznat nakon svog uspjeha Twilight franšizom. Poput njegovog lika u The Lighthouse, Pattinson želi da njegov pristup Vitezu Tame bude “zastrašujuć” i “nešto u čemu ćete se pogubiti.” Njegova sljedeća uloga će biti u filmu Tenet kojeg režira Christopher Nolan – visoko budžetni film obavijen misterijom – koji je Pattinsona privukao natrag pravljenju velikih blockbuster filmova, zbog ponovno želje da se vrati pravljenju nečega velikog. Tako je i dobio glavnu ulogu u Matt Reevesovom The Batman filmu, Pattinsonov prvi korak u superherojski žanr.

“Želio sam napraviti nešto na visokom nivou, tako da sam završio radeći Chris Nolanov film, što sam bio zaista, zaista sretan na početku ove godine. A onda je Batman bio neka vrsta iznenađenja za mene,” Pattinson je rekao za BBC dok je promovirao svoj novi film The Lighthouse. “Sada je polako ulazim u to, ja ne želim tome pristupiti kao neku stvar velikog studija gdje sve o čemu zapravo razmišljate je trailer. Ja želim tome pristupiti na potpuno isti način, želim da to bude zastrašujuće, želim da to bude nešto u čemu se izgubiš.”

Međutim, Pattinson priznaje da je ovdje teže primijeniti pristup nezavisnih filmova, kada se radi o jednom od najpopularnijih likova u povijesti.

“Mislim da je to teže za napraviti, zato što je to toliko poznat lik većini ljudi, ali ja mislim da tu ima nešto, ne znam. Ako možete pronaći mjesto, način na koji se izgubite, tada mislim da je to vrlo uzbudljivo,” on je rekao.

Warner Bros. je odredio datum izlaska The Batman filma za 25. lipanj 2021. godine.

Similar Posts