Robert Pattinson pozitivan na COVID-19, zaustavljen rad na The Batman filmu

Robert Pattinson pozitivan na COVID-19, zaustavljen rad na The Batman filmu

Prema Vanity Fairu, Robert Pattinson “pozitivan je na koronavirus, što je uzrokovalo zaustavljanje snimanja filma The Batman samo nekoliko dana nakon što je superherojska drama nastavila s radom u studijima izvan Londona. Warner Bros. nije komentirao zdravlje nijednog pojedinog radnika.”

Warner Bros. najavio je privremenu obustavu rada u izjavi za medije otkrivajući da je član posade imao pozitivan test:

“Član produkcije Batman testiran je pozitivno na Covid-19 i izolira se u skladu s utvrđenim protokolima. Snimanje je privremeno zaustavljeno.”

Batman je prvi put ugasio proizvodnju u Engleskoj prošlog ožujka kada su započela gašenja u cijeloj industriji zbog širenja smrtonosnog virusa COVID-19.

Redatelj Matt Reeves otkrio je da je snimanje filma The Batman bilo završeno tek oko 25% u vrijeme zaustavljanja u ožujku.

Otada je Batman uspio proletjeti u kolovoskom DC FanDomeu, otkrivajući intenzivnu prvu najavu filma zbog koje smo se pitali o njegovom tajanstvenom zlikovcu i boravištu Jokera, istovremeno pojašnjavajući kada je postavljen.

Robert Pattinson je druga zvijezda za koju je danas potvrđeno da je zaražena koronavirusom, jer smo ujutro pisali da se ista stvar dogodila i Dwayne Johnsonu, kao i cijeloj njegovoj užoj obitelji.

Druge je zanimalo i ovo...