Robert Pattinson pokreće teoriju da će njegov Batman imati crossover s Joaquin Phoenixovim Jokerom

Robert Pattinson pokreće teoriju da će njegov Batman imati crossover s Joaquin Phoenixovim Jokerom

Uparivanje Pattinsonovog superheroja i Phoenixovog negativca bi moglo postati zlatni rudnik za Warner Bros. Robert Pattinsonova Variety priča uključuje glumčeve prve misli o postojanju Bruce Wayne/Batman, ali trenutak koji je povučen iz objavljenog intervjua je ono što izaziva pomutnju kod ljubitelja stripovskih filmova (donosi ScreenRant). Varietyjev šef ureda u New Yorku Ramin Setoodeh piše: “U jednom trenutku našeg razgovora [Pattinson] daje jedan komentar o Joaquinu Phoenixu koji glumi Jokera (film koji još nije vidio), prije nego što je zatražio da ga povuče. ‘O sranje,’ rekao je, dodavši da nije naviknut razmišljati o spojlerima.”

Pattinson nastavlja pričati Setoodehu: “Ja definitivno to nisam trebao reći. Tako sam naviknuo na lijepe art filmove, gdje gledate film tri puta, pa vam i dalje ne bude jasno što se događa.”

Robert Pattinson prekida tišinu o zamjeni Bena Afflecka kao Batmana

Pattinsonovo povlačenje znači da se ne zna što je glumac rekao o Joaquinu Phoenixu, ali to nije zaustavilo fanove da počnu terorizirati o crossoveru između Robert Pattinsonovog Batmana i Joaquin Phoenixovog Jokera. Variety donosi da se Pattinsonov komentar odnosio specifično na Phoenixa, a ne na sami Joker film, što je navelo neke fanove da vjeruju kako Pattinson zna da postoji veći plan koji uključuje Phoenixa i njegovog osobnog filmskog superheroja.

Jokerov redatelj Todd Phillips već je izrazio želju za povratkom kako bi napravio još jedan film s Joaquin Phoenixom u glavnoj ulozi, čime je više manje potvrdio da će ovaj novi Joker film završiti sa živim titularnim negativcem.

Fanovi nakon novog Jokerovog trailera kažu da Joaquin Phoenix već sada zaslužuje Oscara

Čini se da Phillipsov “Joker” film postavlja temelje za uvođenje Bruce Waynea, pogotovo ako uzmemo u obzir da Brett Cullen glumi Thomasa Waynea u sporednoj ulozi. Ako Thomas Wayne postoji u svijetu “Jokera”, onda postoji dobra šansa da mladi Bruce Wayne također postoji ili će postojati u budućnosti.

Drugi znak na koji fanovi upućuju je taj što ni “Joker” ni “Batman” nisu dio DCEUa, svemira filmova u kojima su “Wonder Woman” i “Aquaman.” To što ta oba filma postoje izvan proširenog svemira DC filmova znači da bi jednog dana Pattinsonov “Batman” i Phoenixov “Joker” mogli napraviti crossover film, iako Warner Bros. ništa tako još nije potvrdio.

Joker” dolazi u kina 04. listopada, dok Pattinsonov “Batman” dolazi u kina 25. lipnja 2021. godine.

Similar Posts